Μαχητικός αλλά άτυχος ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε 94-84 στα Τρίκαλα

To πάλεψε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στα Τρίκαλα και απέναντι στον Αίολο, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει φινάλε για το 2019 με νίκη, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 94-84, παραμένοντας κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξ αρχής ο Γιώργος Βλιώρας είχε δηλώσει ότι η ομάδα του δεν είχε άγχος και αυτό φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όντας μόλις τέσσερις πόντους πίσω. Ωστόσο στη δεύτερη περίοδο οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Ίλτσογλου τραυματίστηκε στο ισχίο και στο ίδιο σημείο που είχε δεχθεί χτύπημα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Υπό τον φόβο της χειροτέρευσης της κατάστασής του ο Γιώργος Βλιώρας τον απέσυρε στον πάγκο για το υπόλοιπο του αγώνα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι», που στάθηκαν άτυχοι, αφού έχασαν έναν σημαντικό τους παίκτη, να αποσυντονιστούν και τον Αίολο να πάει στα αποδυτήρια έχοντας μία διαφορά 15 πόντων υπέρ του.

Αυτή η διαφορά λίγο-πολύ διατηρήθηκε για το υπόλοιπο του αγώνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για κάτι καλύτερο, κοντράροντας πάντως στα ίσα τον αήττητο έως τώρα Αίολο. Πανάρας με 30 πόντους και Μπόγδανος με 26 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για Αίολο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Β. Μπουσκολίτης, σημειώνοντας 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 52-37, 76-63, 94-84

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 9 (2), Πανάρας 30 (2), Πρεμέτης 4, Αργύρης 11 (2), Χατζής 2, Σούλκο 2, Τσιούλκας 11 (1), Κολότσιος 6 (2), Τριανταφύλλου, Σπηλιόπουλος 3, Κατσαδούρος 4, Τσότσος 12.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Μπεκρής 2, Μπούρας 2, Ίλτσογλου 11 (1), Μπόγδανος 26 (2), Αγγελοκωστόπουλος, Μπουσκολίτης Φ., Μπουσκολίτης Β. 16 (1), Σκαμάγκας 7 (1), Ευτυχίδης 6, Μούμογλου 12, Χροναίος 2.

Πηγή φώτο: sportrikala.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.