Μαγική εικόνα για Γ.Σ. Αλμυρού, ήττα με 2-1 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ο Αλμυρός, όπως ξεκίνησε στη Νεοκαισάρεια

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε λασπομαχία, αφού το γήπεδο της Νεοκαισάρειας ήταν βαρύ λόγω της βροχής που προηγήθηκε, ο Γ.Σ. Αλμυρού υπέστη ήττα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε από τον τοπικό Αχιλλέα με σκορ 2-1, έχοντας μάλιστα προηγηθεί στο σκορ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 6’.

Σ’ αυτό το λεπτό η κεφαλιά-ψαράκι του Τζοβάρα μετά από σέντρα από αριστερά του Κοντοβά κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι έγινε το 0-1. Μάλιστα στο 9’ οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν πολύ δυνατά, είδαν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσιώλη να το απομακρύνει δύσκολα ο Βασιλειάδης. Στο 42′ από σέντρα του Δερμίση από αριστερά, έγινε κεφαλιά-πάσα του Κ. Ίτσιου για τον Κραγιόπουλο και ακολούθησε δυνατό σουτ του τελευταίου, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 52’ θα μπορούσε να έχει γίνει το 0-2 σε κεφαλιά του Τζοβαρά, αλλά εκτινάχθηκε στο παραθυράκι ο Βασιλειάδης και απέκρουσε. Τελικά, αντί να πάρει ο Αλμυρός προβάδισμα δύο τερμάτων, δέχθηκε την ισοφάριση.  Στο 56’ από την αριστερή  γωνία περίπου της μεγάλης περιοχής ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κρέμασε τον Βίτσο, που φέρει ευθύνη για το γκολ, για να γίνει έτσι το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε στο 61’ η ολική ανατροπή για τον Αχιλλέα, όταν ο Κατσαμάγκας στο τετ-τετ με διαγώνιο σουτ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του μετά από πάσα του Κ. Ίτσιου.

Στο 64’ ο Αλμυρός ήταν και πάλι άτυχος αφού είχε δοκάρι σε σουτ του Τσελεπή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ναλμπαντίδης βρέθηκε απέναντι από τον Βίτσιο, τον απέφυγε αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού έκανε ο Βέργος, που αποτέλεσε μαζί με τον Αλεξανδρή το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ μπροστά έπαιξε ο Αναστασίου και προωθημένος ο Τζοβάρας. Στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Κοντοβάς αριστερά και Τσιώλης δεξιά, ενώ στην άμυνα ήταν η γνωστή τετράδα Καρρά, Στουρνάρα, Ναουμίδη και Μπαρούτα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός (46’ Ναλμπαντίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τσιμπούκας, Αποστολίδης, Ίτσιος Δ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Χαλκίδης), Παπαδόπουλος Σ. (80’ Καταχιώτης), Ίτσιος Κ.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσος, Καρράς (89’ Παπακώστας), Μπαρούτας, Ναουμίδης (81’ Ματθαίου), Στουρνάρας, Τσιώλης (74’  Τσελεπής), Βέργος, Αλεξανδρής, Κοντοβάς, Τζοβάρας (66’ Γκίκας), Αναστασίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.