Μακρής: «Ομάδα για δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Την ευχή να επιστρέψει γρήγορα κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ο Σπυρος Παπακωνσταντίνου εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Θωμάς Μακρής, τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι στόχος είναι να χτιστεί μία ομάδα που θα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

«Να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Σπύρο Παπακωνσταντίνου, γιατί περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μ’ αυτό που συνέβη. Εύχομαι να είναι γρήγορα ξανά κοντά μας γιατί εκτός από την ανθρώπινη παρουσία είναι σημαντική απώλεια και για τη λειτουργία της ομάδας. Να πάνε όλα κατ’ ευχήν» τόνισε αρχικά ο Θωμάς Μακρής.

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, σημείωσε: «Ευχόμαστε να έχουν όλοι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Το ρόστερ ακόμη δεν είναι έτοιμο και θα κάνουμε και κάποιες προσθαφαιρέσεις τις επόμενες ημέρες. Σιγά σιγά θα χτίσουμε τη νέα ομάδα, για ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έρχεται. Με την επιστροφή μάλιστα του κόσμου στα γήπεδα θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παρουσιάσουμε στο τέλος κάτι πολύ καλό, που θα κάνει τον κόσμο να χαίρεται αλλά και εμάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.