Μακρής στο «Μagnesiasports»: «Όλες οι ομάδες περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος»

Οι κ.κ. Μακρής και Τσιμπανάκος στην εκδήλωση του ΠΑΡΚ

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ακόμη τα μέλη της ομάδας δεν έχουν δει ακόμη το φως της έναρξης της αγωνιστικής δράσης στο τούνελ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οπότε αναλόγως αυξάνεται και η αγωνία, καθώς πλέον προκύπτουν θέματα για όλους τους συλλόγους που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Αυτό υπογραμμίζει και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, μιλώντας στο «Magnesiasports», υπογραμμίζοντας ότι όλες οι ομάδες έχουν το ίδιο θέμα. «Έχει «κουράσει» η μακρά διάρκεια της προετοιμασίας και έχουμε μπει σε μία φάση που κανείς δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό για το πρωτάθλημα. Αυτή η αναμονή για την έναρξη δημιουργεί θέματα. Οι παίκτες περιμένουν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, όπως και οι διοικούντες. Εκεί που βλέπουμε ότι θα ξεκινήσει αλλά κάτι γίνεται και η έναρξη απομακρύνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, δεν προκύπτουν μόνο αμιγώς αγωνιστικά θέματα. «Έσοδα δεν υπάρχουν, αλλά όλον αυτόν τον καιρό υπάρχουν μόνο έξοδα. Υπάρχουν δυσβάστακτες υποχρεώσεις, χωρίς να ξέρει κανείς πότε και πώς θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Ακόμη και να αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες για καμία κατηγορία. Πρώτιστο ρόλο βέβαια έχει και για εμάς η προστασία της δημόσιας Υγείας και δεν είναι στο χέρι μας η διαμόρφωση κάποιων καταστάσεων. Εμείς πάντως κάνουμε ό,τι πρέπει προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη κάθε στιγμή» συμπλήρωσε παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε μία καλή εμφάνιση και κέρδισε τις εντυπώσεις στο φιλικό με την Παναχαϊκή, έστω και αν γνώρισε την ήττα, αντιμετωπίζοντας στα ίσα μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας με ποιοτικό ρόστερ.

Βέβαια, και οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν  να ενημερωθούν επισήμως αν γίνεται να πραγματοποιούνται προπονήσεις στο καθεστώς αυξημένου κινδύνου στο οποίο βρίσκεται πλέον η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας λόγω της διασποράς του κορωνοϊού. Από την άλλη, στην τελευταία προπόνηση ενσωματώθηκε ο Γεωργακόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε προσφάτως, ενώ σε μαγνητική θα υποβληθεί αύριο ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, που ένιωσε ενοχλήσεις στο φιλικό με την Παναχαϊκή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.