Μαθαίνουν( ; ) τη σειρά των αντιπάλων τους Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου…

Θα φανεί αν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανέφερε στο χθεσινό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Βόλου το «Magnesiasports», όπως και ότι η Νίκη είναι σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση, και τελικά όπως ήδη έγινε γνωστό, σήμερα στις 15:00 η διοργανώτρια Αρχή θα προχωρήσει στην κλήρωση για το πρόγραμμα της Football League!

H διοργανώτρια Αρχή φέρεται να ενημέρωσε ήδη τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ, που θα μάθουν τη σειρά των αντιπάλων τους, προφανώς με 20 ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα και δύο ομίλους να προκύπτουν για το πρωτάθλημα. Όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και εκκρεμότητες, που πηγάζουν από την προσφυγή της Νίκης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η προσφυγή των «κυανόλευκων» που ουσιαστικά ζητούν να ισχύσει η προκήρυξη με βάση την οποία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ και θα εκδικαστεί (αν δεν βρεθεί λύση από τους αρμοδίους όπως τονίζει η πλευρά της Νίκης) στις 29 Οκτωβρίου. Η διοργανώτρια Αρχή όμως επιμένει στην κλήρωση όπως φαίνεται, αν και με το τοπίο να είναι τόσο θολό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα αλλάξουν τα δεδομένα τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.