Μαυρονάσιος: «Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν διαλύεται»!

Χειμαρρώδης ήταν για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση της ομάδας σχετικά με τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εκφράζοντας και το προσωπικό του παράπονο για την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως και του Περικλή Αμανατίδη. Τόνισε κατηγορηματικά πάντως ότι η ομάδα δεν διαλύεται, αλλά ενισχύεται!

Αρχικά ο Σωτήρης Μαυρονάσιος αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει από την αρχή της υπόθεσης περί αναδιάρθρωσης μέχρι σήμερα, για να καταλήξουν οι «ερυθρόλευκοι», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις να προτείνουν (κάτι που φαίνεται ότι έχει γίνει αποδεκτό) να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Football League σε δύο ομίλους, με διαχωρισμό των ομάδων με βάση γεωγραφικό διαχωρισμό. «Δίναμε τεράστιο αγώνα για όλες τις ομάδες, που είναι σημαντικές και ιστορικές ομάδες. Αν τελείωνε το πρωτάθλημα δικαιούνταν και αυτές κάτι παραπάνω και τρανή απόδειξη είναι η αποχώρηση του Πλατανιά και η άνοδος του Διαγόρα και κατόρθωσε αυτό που δεν κέρδισε μέσα στο γήπεδο» τόνισε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι ο αρχικός προγραμματισμός της ΠΑΕ ήταν για τη Super league 2.

Χαρακτηρίζοντας αδιευκρίνιστους τους λόγους της προσφυγής των Χανίων στο Διαιτητικό και αναφέροντας ότι ακόμη δεν έχουν λάβει το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου, ο κ. Μαυρονάσιος ανέφερε σε όλους τους τόνους ότι η ομάδα δεν διαλύεται όπως έλεγαν κάποιοι, δηλώνοντας ότι:  «Όσο υπάρχει η διοίκηση και ο κόσμος που μας στηρίζει σ’ αυτήν την πόλη και η ιστορία του συλλόγου, δεν διαλύεται ποτέ». Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και του Περικλή Αμανατίδη, σημειώνοντας: «Οι παίκτες που έφυγαν και ο προπονητής είχαμε κάνει συμφωνία. Θα πάρουμε παίκτες που θα θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες ήρθαν στην ομάδα αλλά εξεδήλωσαν την επιθυμία να φύγουν μόλις άλλαξε η κατηγορία. Όμως προσωπικά εμένα σαν πρόεδρο με πείραξε λόγω αρχών. Και χρήματα διαθέσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Μας κακοφάνηκε που φύγανε. Ποια η διαφορά των ομάδων Super League 2-Football League; Είναι υποτιμητικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στη Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου;  Να μην με παρεξηγήσει ο κ. Αμανατίδης, αλλά δεν ήταν προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίτη εθνική κατηγορία; Επικαλέστηκε ότι έχει προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα. Αν είναι αυτός ο λόγος καλά έκανε και έφυγε. Αν είναι όμως ο λόγος της κατηγορίας. Ο καπετάνιος δεν πηδάει από το καράβι, και ήθελα  να καθίσει στο καράβι γιατί τον τίμησε μία ολόκληρη πόλη».

Τέλος, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει εσωστρέφεια, καθώς και ότι η Ολυμπιακή Συμμαχία θα πρέπει να ενισχυθεί από τον κόσμο. Επίσης επισημοποίησε τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης τη νέα χρονιά, μετά από τις σχετικές επαφές που υπήρξαν με τη δημοτική Αρχή Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.