Μαύρος στο «Magnesiasports»: «Ερωτηματικό η παρουσία των φιλάθλων, ζητούμενο η διάρκεια»

Η δήλωση του προπονητή της Νίκης Βόλου για το πρόγραμμα της Β' Εθνικής

Ακολουθώντας το μοτίβο των προπονητών ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Ανδρέας Μαύρος στάθηκε σε τρία σημεία, μετά την κλήρωση για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής. Μιλώντας στο «Magnesiasports», o προπονητής των «κυανόλευκων» αρχικά αναφέρθηκε στη σημασία του πρώτου αγώνα και του θετικού αποτελέσματος αλλά και στο ότι όλοι θα παίξουν με όλους.

Βέβαια όπως τόνισε: «Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τους φιλάθλους και αν θα είναι παρόντες. Το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρας μας, και είναι καθοριστικό, και ξέρουμε ότι όταν είσαι στην έδρα σου υπάρχει και η πίεση της νίκης. Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, αλλά με όλους θα παίξουμε έτσι κι αλλιώς. Και η Μελίκη που ακολουθεί έχει δυνατή έδρα αλλά χωρίς φιλάθλους θα έχουμε κι εμείς κάποιο πλεονέκτημα. Επιμένω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία, αφού ακολουθούν και δύο εκτός έδρας».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μαύρος συμπλήρωσε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς, γιατί και τα ρόστερ των ομάδων δεν έχουν κλείσει. «Θέλει πάντως προσοχή και συνεχίζουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι. Η διάρκεια εξάλλου είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα» κατέληξε.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.