Με 17 παίκτες στην Ιεράπετρα η Νίκη Βόλου

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία ταξίδεψε το μεσημέρι της Παρασκευής για την Ιεράπετρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΦΙ, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, απαρτίζεται από τους εξής 17 ποδοσφαιριστές:

Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Κ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Παγώνης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Ιορδανίδης, Κρουθ, Τσιώλης, Καρβούνης, Μασκουνιάν, Γκαρσία, Ντομίνγκεθ, Ροχάνο, Καπός

Τελικά, ο Βοσνιάδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του κι έτσι έμεινε στον Βόλο, ενώ εκτός αποστολής είναι, όπως γνωρίζαμε, και ο Σάββας Κυριακίδης, με συνέπεια η Νίκη να έχει πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ, στην οποία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Ισαάκ Χοβέ είχε δοκιμάσει σε φιλικό ματς και τον Μπιτσάκο. Συν τοις άλλοις “κόπηκε” ο τρίτος τερματοφύλακας Κώστας Καρακώστας και ο τραυματίας Λίτσιος. Σε σχέση με την αποστολή κόντρα στον Θεσπρωτό, εντός είναι ο Μασκουνιάν, με το δελτίο του οποίου υπήρχε γραφειοκρατικό πρόβλημα την προηγούμενη βδομάδα.

Συνοδός της αποστολής είναι ο Ρήγας Στύλλας, καθώς ο Τέλης Καϊμπαλίδης έμεινε στο Βόλο, εξαιτίας προσωπικού του προβλήματος.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.