Με ΑΕΛ, για να διακόψει οπωσδήποτε το αρνητικό σερί η Νίκη

Σήμερα στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της SL2

Η Νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2 υποδέχεται σήμερα (24/3) στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΛ και θέλει πάση θυσία να διακόψει το αρνητικό σερί των τριών  ηττών, με τις οποίες τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αντιστρέφοντας και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Θετικό είναι ότι επέστρεψαν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι, ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που θα εκτίσει και σήμερα ποινή κι αυτός είναι ο Κρητικός, που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αποστολή από πλευράς Νίκης δεν ανακοινώθηκε, αλλά ξεκάθαρη πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας ήταν να αποκλείσει από την αποστολή τόσο τον Μιράντα όσο και τον Ναά, τον πρώτο, γιατί έχασε πολλές προπονήσεις επικαλούμενος στομαχικές διαταραχές, και τον δεύτερο, επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα στηριχτεί στους Γκαραβέλη, Τοπαλίδη, Αναστασίου, Στίκα, Ανδρέου, Κυριακίδη, Γαβριηλίδη, Παναγιωτίδη, Κάσσο, Πολίτη, Τζιώρα, Κραβαρίτη, Μπουργάνη, Γιαννίτση, Μπαχανάκ, Κουτσιμπάνα, Πέττα, Λίταινα, Μακατσάρια, Μπαλλά, Βουκελάτο.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΛ, δεν υπολογίζονται τα χειμερινά αποκτήματα, τα δελτία των οποίων έχουν ανακληθεί. Αυτοί είναι οι Στίνα, Φατάι, Κόσιτς, Τσουμάνης, ενώ ο Μορέιρα έχει γυρίσει στην Αργεντινή.

Η αποστολή: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Κουκουράβας, Μιλτιάδης, Ζησούλης, Κοσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς, Βλιώρας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης της Ένωσης Κυκλάδων, που από το 2016-17 διευθύνει ματς Σούπερ Λιγκ 1 και δεν έχει συναντήσει τη Νίκη ως τώρα. Βοηθοί του θα είναι οι Αντρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Τοπούζης της Ένωσης Τρικάλων.

Για το σημερινό ματς έχει εκδοθεί απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των Λαρισαίων οπαδών, ενώ η Νίκη αρνήθηκε να δώσει 100 εισιτήρια στους «βυσσινί», από τους οποίους θα παραστούν μόνο 15 άτομα με τις νόμιμες προσκλήσεις.

Από κει και πέρα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ δεν ισχύουν για τα πλέι οφ τα διαρκείας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ έχει ως εξής:

Α’ όμιλος

PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3 (15:00 / sl2.muvi.com)

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός-Λεβαδειακός

Ρεπό: ΑΕΚ Β

PLAY OUT

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής

  •  Ο αγώνας ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων

Β’ όμιλος

PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.03.2024 (15:00 / Action 24)

ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Ιωνικός-Χανιά

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.03.2024 (15:00/Action 24)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη-Athens Kallithea

Ρεπό: Καλαμάτα

PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.03.2024 (15:00 / sl2.muvi.com)

ΑΓΙΑΣ, Παναχαϊκή-Γιούχτας

  • Οι αγώνες ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ & ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT αναβάλλονται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.