Με άνεση και … εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β., 0-7 τον Πρωτεσίλαο

Οι δύο αρχηγοί, Κόρκος Θ. και Σάββας με τον διαιτητή Βλάχο και τους βοηθούς του στο ματς του Πτελεού

Πολύ άνετα και με μία σοβαρή και καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β. πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, νικώντας με τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό με σκορ 0-7, σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος και τέσσερα στο δεύτερο. Η σειρά των γκολ: 19’ Ζγκούρη, 39’ πεν. Ευθυμιάδης, 43’ Κόλα, 69’ Νόνης, 73’ Μαργαρίτης, 76’ Καναβός, 85’ Πατσής.

Ο Ολυμπιακός Β. είχε τον Παλιούρα στο τέρμα, ο Σάββας, όπως και στο ματς με τον Πηλέα, έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Παπουτσογιαννόπουλος στο δεξί (όταν αποχώρησε στο 46’ ο Σάββας πήγε στην αριστερή πλευρά), ενώ στόπερ ήταν οι Νόνης και Παπαϊωάννου. Στη μεσαία γραμμή αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κόλα και Ναζίμ, δεκάρι ο Ευθυμιάδης, αριστερά ο Σκοπελίτης (από το 58’ και μετά έπαιξε στον άξονα ως οκτάρι), δεξιά ο Μαργαρίτης (έπαιξε δεξί μπακ στην επανάληψη) και φορ ο Ζγκούρη.

Στο 8’ ο Παπουτσογιαννόπουλος έπιασε το σουτ σε προώθησή του και  με τις γροθιές απέκρουσε σε κόρνερ ο Τίτας, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα (19’) ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε  μπροστά στο σκορ. Ο Ευθυμιάδης γέμισε για τον Νόνη, που πήρε την κεφαλιά-πάσα για τον Ζγκούρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 0-1.

Καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 25’, με τον Ζγκούρη από τα αριστερά να βρίσκει εντός περιοχής τον Ναζίμ, που αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και λίγο πιο δεξιά έκανε το σουτ πάνω από την εστία σε μία καλή στιγμή για το 0-2, το οποίο δεν ήρθε. Το δεύτερο τέρμα των ερυθρολεύκων ήρθε στο 39ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευθυμιάδη, που δόθηκε για χέρι του Μαλλιαρού, με τον διαιτητή Βλάχο λόγω αυτής της παράβασης να μη μετρά το γκολ του Μαργαρίτη στην ίδια φάση και να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε και στην επίτευξη τρίτου τέρματος στ 43’ με πλασέ του Κόλα από το ύψος του πέναλτι μετά από πολύ ωραίο ένα-δύο, που έπαιξε με τον Ζγκούρη (0-3), ενώ στο 45’ ο Τίτας μπλόκαρε το σουτ του Ναζίμ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο 64’ ο Τίτας απομάκρυνε με τις γροθιές το σουτ του Σκοπελίτη, ενώ  η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 69’ με κεφαλιά του Νόνη μετά από τροφοδότηση του Λώττα (0-4).

Στο 70’ το σουτ του Θ. Κόρκου βρήκε στο σώμα του Παπαϊωάννου και πέρασε κόρνερ και στο 73’ ο Μαργαρίτης με σουτ, που πήγε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού και από κει στα δίχτυα, έκανε το 0-5. Δημιουργός ήταν ο Καναβός, που έδωσε την τελική πάσα, με τη φάση να ξεκινά από τον Λώττα.

Ο Ολυμπιακός Β. δε σταμάτησε εκεί και στο 76’ ο Καναβός βγήκε σε θέση βολής και πλάσαρε σωστά με το αριστερό για το 0-6. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ μετά την πάσα του Λώττα, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Τελικά το 0-7, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90επτου με τον Πατσή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από πάσα του Λώττα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μαλλιαρός (83’ Χριστοδούλου), Ιάκωβος Λάμπος, Λεϊμονής, Αποστόλης Λάμπος, Σιαμανίκος (65’ Μαρμαρινός), Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Παναγιώτου, Μπουσαμπελίου (74’ Σούσκο), Ακριβούσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.:  Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σάββας (46’ Καναβός), Παπαϊωάννου, Νόνης, Κόλα (58’ Σερτζίνιο), Ναζίμ  (58’ Πατσής), Μαργαρίτης, Σκοπελίτης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρη (58’ Λώττας)

Φωτογραφήθηκαν μαζί μετά το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του Πρωτεσίλαου στο facebook…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.