Όλα από την αρχή στον Ολυμπιακό Βόλου

Με φόντο τη συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΘ

Μιας και πλέον ο έλεγχος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και με την έγκριση της γενικής συνέλευσης έχει περάσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τους επενδυτές που εκπροσωπεί, ήρθε η ώρα για δουλειά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μιας και ήδη Ο πήχης έχει μπει ψηλά σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στην Α ΕΠΣΘ.

Ο στόχο της ανόδου οριοθετήθηκε ήδη στη γενική συνέλευση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να τονίζει μετά και την ψηφοφορία που έγινε ότι πολλοί περιμένουν την επικοινωνία μαζί του για τις επόμενες εξελίξεις δείγμα του ότι έχει γίνει μία προεργασία με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θα πει κανείς είναι νωρίς; Σε καμία περίπτωση, αν πρόκειται για μία ομάδα η οποία θέλει όντως να καταλάβει την πρώτη θέση που θα την επαναφέρει στη Γ’ Εθνική. Και μάλιστα δεν αρκεί η πρώτη θέση, καθώς ακολουθούν μπαράζ ανόδου όπως γίνεται τουλάχιστον μέχρι και φέτος για την επιστροφή της Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα λοιπόν του Γιάννη Παπαδόπουλου και επαφές με προπονητή έχουν γίνει και επαφές με παίκτες, οπότε με την οριστικοποίηση των συμφωνιών αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Βέβαια θα πρέπει να γίνουν και πολλά πράγματα διαφορετικά, αν λάβει κανείς υπόψη και τα λεγόμενα του εκ των γενικών αρχηγών της ομάδας Λευτέρη Τασιοπούλου, στη γενική συνέλευση, που είπε ξεκάθαρα ότι από ένα σημείο και μετά κανείς δεν βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας, με τους παίκτες να ακολουθούν μία μοναχική πορεία μαζί με το προπονητικό επιτελείο και κάποιους εθελοντές που βρισκόντουσαν εκεί για να τους στηρίξουν. Μάλιστα αυτή η μοναχική πορεία δεν συνοδευόταν όπως φαίνεται και από χρήματα…

Ένα βασικό ζητούμενο από εκεί και πέρα είναι το γηπεδικό. Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει, από τη στιγμή μάλιστα που το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο φεύγει πλέον από τη δικαιοδοσία του Ολυμπιακού Βόλου, με απόφαση του Δήμου Ρήγα Φεραίου! Στελέχη του ΑΣ ανέφεραν πάντως, ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν για να βρεθεί λύση, εκτός αν δοθεί παράταση για να μεταφέρουν τουλάχιστον όλα όσα μπορούν και αποτελούν περιουσία της ομάδας!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.