Με Οικονομόπουλο, αλλά χωρίς Φλίγκο η 20μελης αποστολή του Ολυμπιακού Β.

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Τσαριτσάνης. Ο προπονητής, κ. Περικλής Αμανατίδης, με το πέρας της προπόνησης, ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται ο Μπάμπης Οικονομόπουλος (φωτό), αλλά όχι ο Κώστας Φλίγκος, που αποφασίστηκε προφυλαχθεί. Οι υπόλοιπες απουσίες είναι αυτές του Ευθυμιάδη, του Καμπλιώνη και του Διβανέ.

Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους εξής 20: Γιακουμή, Παλιούρα, Σάββα, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Πίντο, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκο, Παπουτσογιαννόπουλο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Πατσή, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρι, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο και Σαχινίδη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα τεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα υποδεέστερη, αλλά με πάθος και δίψα ως νεοφώτιστη που είναι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής  την Κυριακή στις 16.00. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην έδρα του θα προσπαθήσει με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη να βάλει δύσκολα στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι το απόλυτο φαβορί και θα ξεκινήσουν από φανερή θέση ισχύος το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή, αλλά για να το πετύχει, θα πρέπει να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση, αφού αγωνιστικά είναι σίγουρο ότι υπερτερεί σε όλους τους τομείς. Αυτά τα έχει επισημάνει και το τεχνικό team στους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους έχει ζητήσει να μπουν από τη σέντρα κιόλας χωρίς την παραμικρή χαλαρότητα και να φέρουν το παιχνίδι γρήγορα στα μέτρα τους μ’ ένα γκολ.

Ο Ολυμπιακός Β. θέλει εκτός από το τρίποντο να στείλει και μηνύματα για τη δυναμική του. Μετά από δύο μήνες και πλέον προετοιμασίας, κατά το οποίο η ομάδα έδωσε εννιά φιλικά και ένα επίσημο ματς, αλλά πολύ εύκολο, με τον Πηλέα για το Κύπελλο, ήρθε η ώρα για το παρθενικό παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να δείξουν όσα δούλεψαν, αλλά και να βγάλουν στο χορτάρι του «Γ. Μητσιμπόνας» όλες τις αρετές που φάνηκε ότι διαθέτουν το προηγούμενο διάστημα, συνδυάζοντας τη σωστή ομαδική λειτουργία και με την ατομική ποιότητα.

Σχετικά με τη βασική ενδεκάδα αυτή θα αποτελείται κατά μεγάλη πιθανότητα από τους Γιακουμή, Σάββα, Μπουτζίκο, Νόνη, Πίντο, Ρόκα, Ναζίμ, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Λώττα και Σαχινίδη, ενώ θέση διεκδικεί και ένας ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε στην προετοιμασία και εκπροσωπεί και το βολιώτικο στοιχείο στην ομάδα, ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Σ’ ό,τι αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Οικονόμο, ορίστηκε ο πλέον έμπειρος του πίνακα Β’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Ναουσαίο Δημήτρη Καραντώνη, ο οποίος από τον Αύγουστο του 2015 και μέχρι τον περασμένο Μάϊο διαιτήτευε αναμετρήσεις της Super League, αλλά το καλοκαίρι “υποβιβάστηκε” στη Football League, αφού η ΚΕΔ  έκρινε ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός διαιτησίας, αλλά να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, για να επανέλθει μεταξύ των “εκλεκτών”. Βοηθοί του διαιτητή της ΕΠΣ Ημαθίας ορίσθηκαν οι Θεσσαλονικείς Νίκος Τοροσιάδης και Αναστάσιος Φράγιος.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.