Με ΝΟ Χανίων στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ο Βόλος

Kέφια είχε η κληρωτίδα για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών, όπου θα συμμετέχει και ο Βόλος μετά την απόσυρση του Παναθηναϊκού. Το βολιώτικο σύνολο θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον ΝΟ Χανίων στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την πρώτη αγωνιστική, που είναι από εκεί και πέρα γεμάτη ντέρμπι.

Χαρακτηριστικά, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη δευτεραθλήτρια Βουλιαγμένη, ενώ και τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, με την αγωνιστική δράση ν΄ αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΑΕΚ

ΝΟ Χίου-Απόλλων Σμύρνης

Βόλος-ΝΟ Χανίων

ΓΣ Περιστερίου-Πανιώνιος

ΑΝΟ Γλυφάδας-Υδραϊκός

ΠΑΟΚ-Εθνικός

Aπό εκεί και πέρα ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Πανιώνιο εκτός, Υδραϊκό εντός, Εθνικό εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Γλυφάδα εκτός, Περιστέρι και Βουλιαγμένη εντός, Χίο εκτός, Φάληρο εντός, Ολυμπιακό εκτός, και ΑΕΚ εντό έδρας στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος 2020-21.

Η λήξη της κανονικής περιόδου θα γίνει στις 8 Μαΐου, και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 και τα πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14, με μεταφορά των νικών από την κανονική περίοδο (3 νίκες σύνολο). Στην περίπτωση που υπάρχει μία ισοπαλία στην κανονική περίοδο απαιτούνται 3 νίκες συνολικά και στην περίπτωση που υπάρχουν δύο ισοπαλίες, συνολικά δύο νίκες.

Από την κατηγορία θα υποβιβαστούν δύο ομάδες, ενώ η κάθε μία θα πρέπει να έχει ρόστερ αποτελούμενο το πολύ από 25 αθλητές, ενώ δύο εξ αυτών, ηλικίας κάτω των 19 ετών θα πρέπει να δηλώνονται στο φύλλο κάθε αγώνα.

Τηλεδιάσκεψη πριν την κλήρωση

Εξάλλου, πριν από την κλήρωση για τα προγράμματα Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, εκπρόσωποι των σωματείων είχαν τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ιδιαιτερότητες της χρονιάς που έρχεται σε αγωνιστικό επίπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.