Με ΝΟ Χίου για την παραμονή ο ΟΥΚ Βόλου

Αύριο Τετάρτη η πρώτη αναμέτρηση στο Κολυμβητήριο Φαλήρου

Την παραμονή στην κατηγορία της Α1 Ανδρών απέναντι στον ΝΟ Χίου θα διεκδικήσει τελικά στην τελευταία ευκαιρία του ο ΟΥΚ Βόλου, καθώς η νησιωτική ομάδα είδε την ένστασή της απέναντι στον Παναθηναϊκό ν’ απορρίπτεται, με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας να ορίζει από εκεί και πέρα τις αναμετρήσεις.

«Μετά την απόρριψη της ένστασης του ΝΟ Χίου (για τον τρίτο αγώνα του της ημιτελικής φάσης των πλέι άουτ με τον Παναθηναϊκό), η ΚΟΕ όρισε τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων του ζευγαριού ΝΟ Χίου – ΟΥΚ Βόλου, για την τελική φάση των πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που θα κρίνει και τη δεύτερη ομάδα η οποία θα υποβιβαστεί στην Α2 Ανδρών (η άλλη είναι ο Άρης)» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Μάλιστα, η ΚΟΕ δεν περιμένει, αφού το πρώτο παιχνίδι ΝΟ Χίου-ΟΥΚ Βόλου (οι νησιώτες έχουν το πλεονέκτημα έδρας) θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 18/05 με ώρα έναρξης τις 20:30 στο Κολυμβητήριο Φαλήρου, αφού οι εγκαταστάσεις της Χίου δεν είναι διαθέσιμες λόγω εργασιών.

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου την Παρασκευή 20 Μαΐου, με ώρα έναρξης τις 20:00. Εφόσον χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί και πάλι στο κολυμβητήριο Φαλήρου την Κυριακή 22 Μαΐου, με ώρα έναρξης τις 16:00.

Αύριο Τετάρτη (18/5), εξάλλου, θα γίνουν οι καθοριστικοί τρίτοι ημιτελικοί των πλέι οφ της Α1 Ανδρών (τρεις) και της Α1 Γυναικών (ένας), ως εξής:

Α1 Ανδρών Ημιτελικοί για θέσεις 5-8, τρίτοι αγώνες: Εθνικός Πειραιά – ΠΑΟΚ (8-9, 13-10/15:00)

Α1 Ανδρών Ημιτελικοί για θέσεις 1-4, τρίτοι αγώνες: Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης (15-8, 9-10/17:00)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος (9-8, 7-8/18:00)

Α1 Γυναικών Ημιτελικός πλέι οφ, θέσεις 1-4, τρίτος αγώνας: ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης (10-5, 11-13/20:00)

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.