Με Πιερικό τελικά φιλικό στο ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν έδωσαν αποτέλεσμα για φιλικό με τα Τρίκαλα οι επαφές των τελευταίων ημερών, με τον Ολυμπιακό βόλου τελικά να δίνει αγώνα προετοιμασίας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Πιερικό και μάλιστα στο ΕΑΚ Βόλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:00 ενώ σημειώνεται ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με το παιχνίδι να αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σημειώνει ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο ΕΑΚ. Το αντίτιμο εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 4 ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Όσον αφορά την προετοιμασία, η προπόνηση της Τρίτης διεξήχθη χωρίς προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα.

Ο Γιώργος Βαζάκας, μαζί με τους συνεργάτες του, δουλεύει συστηματικά με τους ποδοσφαιριστές, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.