«Με ψυχή χιλίων Λεόντων» τα κορίτσια της Ελένης Κουσκούνη πήραν την άνοδο στη Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην Α’ Εθνική Γυναικών ο ΑΣ Βόλος 2004

Σε ένα δυνατό ματς ο ΑΣ Βόλος 2004 επικράτησε 2-3 με ανατροπή στο σκορ στο γήπεδο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης των Λεόντων, με την Αναστασία Ζήγρα να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, πετυχαίνοντας δύο γκολ και να συντελεί κι αυτή καθοριστικά στο να επιστρέψει η βολιώτικη ομάδα στην Α’ Εθνική, ενώ ένα τέρμα σημείωσε η έμπειρη Ζντράβκοβιτς!

Οι πανηγυρισμοί είναι απολύτως δίκαιοι, με την ομάδα πλέον να καλείται να δει τη νέα χρονιά και να διαμορφωθεί έτσι ώστε να πετύχει μία καλή πορεία, καθώς η Α’ Εθνική Γυναικών τα τελευταία χρόνια είναι πολύ αναβαθμισμένη.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη προηγήθηκε με την Ζήγρα στο 10’, για να ισοφαρίσουν οι Λέοντες στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ενώ πήραν και το προβάδισμα στο 60’ με 1-2. Η Ζήγρα ισοφάρισε στο 75’ σε 2-2, για να δώσει τελικά το τρίποντο η Ζντράβκοβιτς με πλασέ στο 85’. Το σφύριγμα της λήξης έφερε το ξέσπασμα για τα κορίτσια της βολιώτικης ομάδας, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια.
ΑΣ Βόλος 2004 (Ελ. Κουσκούνη): Τσιλίκα, Ιωακειμίδου, Παπασακελλαρίου (70’ Κιάρη), Βέτσικα, Καρακάνα, Παπαδοπούλου, Νένε, Κέκου, Ζήγρα, Γκέκα, Ζντράβγκοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.