Με τη σκέψη στην έναρξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων είχαν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, αφού δεν δόθηκε κάποιο φιλικό τελικά, και οι παίκτες πήραν ρεπό. πλέον όμως έχουν ήδη επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμοι όποτε αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή, σε ένα δυνατό τεστ για το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου, που θέλει να κρατήσει αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του. Το θετικό είναι πως δεν καταγράφονται σημαντικά προβλήματα με εξαίρεση τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα μπει και αυτός σε πρόγραμμα προπονήσεων. Είναι δεδομένος πάντως ο εκνευρισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου για την καθυστέρηση που παρατηρείται όσον αφορά την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής δράσης, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος προκειμένου οι παίκτες να παραμένουν αγωνιστικά έτοιμοι, ενώ από την άλλη κάποια από τα προβλεπόμενα έξοδα ήδη «τρέχουν», χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα για έσοδα για την ΠΑΕ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ελπίζει πάντως ότι στις 7 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά, και ήδη η σκέψη βρίσκεται στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Τρίγλια εντός έδρας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Όπως και να έχει, η αναμέτρηση, όταν διεξαχθεί, δύσκολα θα γίνει παρουσία φιλάθλων, αφού τα μέτρα για τον κορωνοϊό βρίσκονται σε ισχύ, και τα δεδομένα δεν δείχνουν να καλυτερεύουν…

Στόχος η προσαρμογή για τον Φράνκο Κολέλα

Από την άλλη, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Φράνκο Κολέλα, με τον Αργεντίνο με ιταλικό διαβατήριο να έχει ενταχθεί ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα και να δείχνει κάποια θετικά στοιχεία.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως βρίσκεται πιο πίσω σε σχέση με τους νέους του συμπαίκτες, προερχόμενος και από μακρά αποχή, αφού το πρωτάθλημα της Αργεντινής είχε και αυτό διακοπεί λόγω κορωνοϊού, οπότε και ακολουθεί το κατάλληλο πρόγραμμα προκειμένου να τους φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο επιθυμητό επίπεδο. Στόχος λοιπόν είναι ο παίκτης να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν και με τον καλύτερο και ομαλότερο τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.