Με το δεξί ο Θησέας, 1-0 τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Θησέας Αγριάς, επικρατώντας στην έδρα του 1-0 σε βάρος του Εθνικού νέου Κεραμιδίου.

Το χρυσό γκολ για το σύνολο του Κώστα Σταματίου σημείωσε ο Αλεξίου με κεφαλιά στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως  Θησέας δεν ήταν αυτός που σίγουρα θα ήθελε ο προπονητής του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και από ένα σημείο και μετά ο δυνατός αέρας που άρχισε να πνέει στην περιοχή εμπόδιζε τις προσπάθειές τους. Στο 8′ ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου είχε ένα σουτ με τον Φωκαϊδη, που έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 33΄ο Βαρουξάκης κινήθηκε από αριστερά για να σουτάρει και να στείλει και αυτός με τη σειρά του την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Πάντως ο Θησέας διαμαρτυρήθηκε και για χέρι εντός περιοχής από την πλευρά των φιλοξενούμενων στο 38′ με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, χωρίς από εκεί και πέρα να προκύπτει κάτι περισσότερο για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας Αγριάς βελτιώθηκε και από την άλλη οι παίκτες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έχασαν κάπως τον ρυθμό τους. Στο 56′ πάντως για τους φιλοξενούμενους ο Κοτζιαρίδης εκτέλεσε το φάουλ λίγο μπροστά από το κέντρο, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Κουτσιρίμπα, με τον Θησέα Αγριάς να έχει μία σπουδαία ευκαιρία από την άλλη με τον Βαρουξάκη στο 69′, που σούταρε για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή όμως ήταν η προειδοποιητική βολή από πλευράς γηπεδούχων. Στο 74′ από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.  Ο χρόνος έδειχνε να κυλά υπέρ των γηπεδούχων στη συνέχεια, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου να έχει σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση στο 88′ με τον Ναζλίδη να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να παίρνει μία περίεργη τροχιά για να σταματήσει στη συμβολή των δοκών του Κουτσιρίμπα και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.

Θησέας Αγριάς (Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής, Γκαγκάς, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (59′ Φουρκιώτης), Τσιανάκας, Κοντζαθανάσης, Καρατσόλης (71′ Δημουλάς), Βαρουξάκης (86′ Κατσιγιάννης).

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης (88′ Λαμπίρης), Ιντζόγλου (80′ Καλαϊτζίδης), Μπατζώνης (68′ Αλσέλα), Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας, Κοτζιαρίδης, Σεχολάρι (88′ Ναζλίδης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.