Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, 3-1 οι Παίδες της ΕΠΣΘ τη Φθιώτιδα

Με 3-1 επικράτησαν οι παίδες της ΕΠΣΘ στο Βασδέκειο της ΕΠΣ Φθιώτιδας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής. Το πρώτο μέρος ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά στο δεύτερο σημειώθηκαν και τα τέσσερα, με τους παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου να προηγούνται με 3-0 και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν απλώς το γκολ της τιμής.

Στο δέκατο λεπτό του δεύτερου μέρους, δηλαδή στο 45’, ο Ζαρίφης σέντραρε από τα αριστερά και ο Νταβλαμάνος σε κενή εστία, αφού η μπάλα είχε περάσει από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στο 55’ ο δεξιός εξτρέμ Μπασαγιάννης, για τον οποίον έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Αστέρας Τρίπολης, σύγκλινε στον άξονα και έξω από την περιοχή έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, που μετά από παρέμβαση του τερματοφύλακα της Φθιώτιδας, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ζαρίφης δημιούργησε ακόμη ένα γκολ από την πλευρά του, δηλαδή τ’ αριστερά, στ 59’, αφού έβγαλε συστημένη σέντρα για τον ευρισκόμενο στη θέση βολής στο ύψος της μικρής περιοχής Μπασαγιάννη, που με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το 3-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά της περιοχής ο Παπαζαχόπουλος σε τετ-α-τετ με τον Καποτά στο 63′.

ΕΠΣΘ: Καποτάς, Κατσαρός, Κασιούρας, Κωστούλας, Μπέκος, Κουφογεώργος, Κύρκος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης, Μπασαγιάννης, Νταβλαμάνος

Έπαιξαν και οι: Τρίχας, Καρβέλης, Καραγιαννόπουλος, Καλλιάκης, Σακατζής

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Καραγιώργος, Μπακαλέξης, Καρανίκας, Τσίτζιρας, Αλαμανάκης, Κλητοράκης, Γεμενής Φάνης, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Κοντονίκος, Γιανέλης

Έπαιξαν και οι: Γεμενής Άγγελος, Καυκιάς

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 3-1

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας Ευρυτανία 5-0

Η βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 6
  2. ΕΠΣ Εύβοιας 6
  3. ΕΠΣ Φθιώτιδας 0
  4. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.