Με τριπλό κέρδος απέναντι στην ΑΣΑ η Νίκη Βόλου

Άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου

Αφού οριστικοποιήθηκε ότι το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 αντί Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, η Νίκη Βόλου μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας και αναζητά το θετικό αποτέλεσμα σε μία ακόμη αναμέτρηση.

Το κέρδος άλλωστε από την επικράτηση της προηγούμενης εβδομάδας είναι τριπλό για το «κυανόλευκο» σύνολο. Από τη μία κατακτήθηκαν τρεις βαθμοί, από την άλλη βελτιώνεται η η ψυχολογία όλων, και τρίτον ο Αλέκος Βοσνιάδης ξέσπασε και έβγαλε από μέσα του όλα όσα είχε ν’ απαντήσει τελευταία, στέλνοντας τα μηνύματα που ήθελε προς πάσα κατεύθυνση. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η Νίκη θέλει να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς στο AEL FC Arena το Σάββατο, έχοντας εξ ορισμού δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που έχει και αυτοί υψηλούς στόχους. Άλλωστε, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει χαρεί ποτέ την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, και για μία ακόμη φορά έχει την άνοδο ως στόχο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας θα έχει στο πλευρό της κόσμο, παρά το ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, αλλά τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στην πόλη της Καρδίτσας. Από την άλλη θα ναυλώσει και λεωφορείο για φιλάθλους της! Πάντως οι Καρδιτσιώτες του Περικλή Αμανατίδη αναζητούν κι αυτοί τη νίκη, έχοντας ηττηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ Β’ 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική.

Χωρίς Αναστασίου, συντηρητικά ο Κάσσος

Όσον αφορά την προετοιμασία της Νίκης, η προπόνηση της Τετάρτης 30/11 έγινε στο πλαστικό του «Παντελής Μαγουλάς», λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην πόλη του Βόλου, με έμφαση στην ενδυνάμωση, τη στιγμή που ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει τον Πασχάλη Κάσσο αλλά ακόμη δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αναστασίου, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο Κάσσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος, αλλά από την άλλη ο Αναστασίου θα χρειαστεί πιθανότατα να περιμένει δύο ακόμη εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις, αφού ο τραυματισμό τους αποδείχθηκε σοβαρότερος σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.