Με Τζιώρα, Τσεμπερίδη, Δωματά, αλλά χωρίς Μακενγκό η Νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης το Σάββατο (20/10) για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Π. Μαγουλάς για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 16.00, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να ανακοινώνει την αποστολή, που αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Τάσο Καντούτση, Βασίλη Ρόβα, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Γιώργο Ιορδανίδη, Λόρι Κέρι, Γιάννη Δωματά, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Χρήστο Τζιώρα και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Εντός της 19μελους αποστολής είναι οι Τζιώρας, Τσεμπερίδης, που αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τη Δήμητρα, αλλά και ο Δωματάς, που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε ματς πρωταθλήματος λόγω θλάσης.  Εκτός έμειναν ο Παπαδήμας (πρόβλημα στη φτέρνα), ο Μακενγκό (πρόβλημα στα δόντια με απόστημα, κάτι που τον εμπόδισε να προπονηθεί) και ο Λάιος. Επίσης οι Τασιάς, Κυριαλάνης, Σιώμος, Κουτσούκης.

Το παιχνίδι της Νίκης έχει ξεχωριστή σημασία, αφού οι κυανόλευκοι λόγω εργασιών στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστούν στο Π. Μαγουλάς για τελευταία φορά πριν την ανακατασκευή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.