Με βραβεύσεις και έκπληξη στον Αγοραστό η κοπή πίτας της Νίκης (photos)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νίκης Βόλου, η οποία διεξήχθη την Κυριακή το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών και φιλάθλων της ομάδας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν σημαντικές βραβεύσεις, αλλά και έγινε έκπληξη στον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, στον οποίον μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για το Π. Μαγουλάς δόθηκε μία φανέλα της Νίκης με το όνομά του και τον αριθμό “10”.

Η υπεύθυνη Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Αναστασία Φύσσα, η οποία ανέλαβε και την παρουσίαση της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και στους επίσημους καλεσμένους της εκδήλωσης και, πιο συγκεκριμένα, στον εκπρόσωπο της Υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Γιώργο Βλάχο, στον Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, στην εκπρόσωπο του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Μπουκώρου, Μαρία Διούδη, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κώστα Χαλέβα, στους περιφερειακούς σύμβουλους Αθανάσιο Λιούπη και Βασίλη Χατζόπουλο, στη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου, στη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Ιάσονα Αποστολάκη, στον δημοτικό σύμβουλο κι υποψήφιο Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρα, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη, στην Πρόεδρο του ΤΕΕ και υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, στον Πρόεδρο του ΣΒΘΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Απόστολο Παπαδούλη, στην Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Κατερίνα Κλάρα και τον Υποστράτηγο Ε.Α. Ιωάννη Τόλια.

Την εμφάνισή της στο κλειστό έκανε για λίγα λεπτά σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, η οποία κέρδισε το χειροκρότημα, κατά την είσοδο, αλλά και την αποχώρησή της από το γήπεδο.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από το τμήμα ρυθμικής του Συλλόγου τέσσερα προγράμματα από όλα τα είδη με τα οποία ασχολείται όπως, μπαλέτο, σύγχρονο και ρυθμική. Το τμήμα θα συμμετέχει και σε διαγωνισμούς σύγχρονου χορού, σε διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες τον Μάρτιο Απρίλιο κι όλο το επόμενο διάστημα. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Σωτηρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα. Έκανε απολογισμό των τμημάτων για τη χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στις επιτυχίες που κατέγραψαν, αλλά και αυτές που αναμένονται μέσα από τη συμμετοχή των αθλητών κι αθλητριών του Συλλόγου. Κλείνοντας, ανακοίνωσε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του «Παντελής Μαγουλάς», μεταξύ της Ερασιτεχνικής Νίκης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τη σύμβαση υπέγραψε ο κ. Φάτσης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στον οποίον και δόθηκε ένα κασκόλ και μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας με το όνομα του Περιφερειάρχη.

Στη συνέχεια, η Ερασιτεχνική Νίκη φρόντισε να τιμήσει κάποιους σημαντικούς για τον σύλλογο ανθρώπους, σε μία συμβολική κίνηση ενότητας για το σωματείο. Συγκεκριμένα, ο Στέργιος Φάτσης βράβευσε την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Λάζου. Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι συντελεστές της “χρυσής εποχής” της ποδηλασίας για τη Νίκη, κατά τη δεκαετία του ’80, ο προπονητής Στράτος Φώλιας από τον Άκη Σουγγάρη κι οι αθλητές Λάζαρος Λαζάρου από τον Άρη Μιχάλη, Βαγγέλης Μπερμπέρης από τον Θοδωρή Σδούγκο, Κωνσταντίνος Σκαλίμης από τον Αντώνη Καπουρνιώτη και Στέργιος Τζήμος από τον Βασίλη Βενέτη.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου βράβευσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, κατά τη δεκαετία του ’90, Γιώργο Κατσαλή, ενώ ο Πέτρος Παρασκευόπουλος βράβευσε τον Λευτέρη Κρατίδη για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Επίσης, βραβεύτηκε ο Κώστας Παυλίδης για την προσφορά του στο τμήμα πετοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, από τον Αντώνη Καπουρνιώτη, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον στιχουργό του ύμνου της ομάδας, Κώστα Κυρίτση, από τον ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής Νίκης, Νίκο Ιμεράι. Τέλος, ο Γιώργος Κουτσούκης βράβευσε τον Αλέκο Μωραϊτίδη, ο οποίος εθελοντικά συμβάλλει στην συλλογή αρχείου από τα παλαιότερα ένδοξα χρόνια της ομάδας, στην προσπάθεια που γίνεται για τη μελλοντική δημιουργία μουσείου του συλλόγου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές του Συλλόγου, με τους τυχερούς να κερδίζουν όμορφα, συλλεκτικά δώρα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του magnesiasports:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.