Μειώθηκε η διαφορά Νίκης Βόλου-Αστέρα Βλαχιώτη

Στη βαθμολογία της Football League

Μπορεί η Νίκη Βόλου να προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, ωστόσο παράλληλα περίμενε και τις εξελίξεις σε ό,τι είχε να κάνει με την προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη απέναντι στην ομάδα της Αττικής, με την απόφαση να εκδίδεται και να αλλάζει τα βαθμολογικά δεδομένα.

Η Νίκη είχε επτά βαθμούς περισσότερους από τον Αστέρα Βλαχιώτη, που την καταδιώκει στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, ωστόσο αυτή η διαφορά μειώθηκε, αφού η ομάδα της Μεσσηνίας δικαιώθηκε από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό της Λίγκας, και παίρνει τρεις βαθμούς απέναντι στην Καλλιθέα, που χρησιμοποίησε παίκτη χωρίς να έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνος. «Κατακυρώνει τον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΕ Καλλιθέα υπέρ της πρώτης με σκορ 3-0. Διατάσσει την αφαίρεση στην ΠΑΕ Καλλιθέα τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος 2020-21. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή παραβόλου στην ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη» αναφέρει η απόφαση του Πειθαρχικού, που ήταν πάντως αναμενόμενη και από την πλευρά της Νίκης.

Οπότε τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Η Νίκη Βόλου έχει δύο αγώνες μπροστά της, το ερχόμενο Σάββατο 19/06 με την Καλλιθέα εκτός έδρας, και το επόμενο (26/06) με την Επισκοπή, και πάλι μακριά από τη βάση της. Αν πάρει μία νίκη ήδη από το ερχόμενο Σάββατο εξασφαλίζει και τυπικά την παραμονή. Αν την ίδια στιγμή ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττηθεί στη Ρόδο από τον Ιάλυσο εκτός έδρας, ακόμη καλύτερα για τη Νίκη, αφού δεν θα χρειάζεται ούτε τους τρεις βαθμούς επί της Καλλιθέας ή κάτι καλό απέναντι στην Επισκοπή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.