Μετά τον Αμανατίδη τι;

Όπως ήδη από το φύλλο του περασμένου Σαββάτου είχε αναφερθεί από τη «Mαγνησία» και το «Μagnesiasports», o Περικλής Αμανατίδης ήταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου, με την περίπτωσή του να κρίνεται και από την πλειοψηφία του κόσμου ως μία πολύ καλή επιλογή, μετά τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και φόντο την επόμενη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και με άλλο προπονητή, ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν έδωσε καρπούς. Όχι βέβαια ότι η περίπτωση του Περικλή Αμανατίδη δεν είναι έκπληξη, καθώς πρόκειται για  έναν έμπειρο και πετυχημένο τεχνικό στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετρώντας ανόδους αλλά και αναλαμβάνοντας πάντα δύσκολες αποστολές, τις οποίες βγάζει εις πέρας.

Θα είναι τελικά αυτός ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», μετά από μία χρονιά ξεχωριστής πορείας ανάμεσα στις δύο πλευρές; Απομένει η επίσημη ανακοίνωση για να υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

Πάντως, η οριστικοποίηση του προπονητή φέρνει εξελίξεις και στο θέμα του έμψυχου υλικού. Αυτό που έχει διαρρεύσει πάντως είναι ότι ο Μανώλης Φαζός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και προσύμφωνο. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνουν και μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο από την άλλη παρών αναμένεται να δηλώσει και τη νέα χρονιά ο Νίκος Μπουτζίκος.

Οι ανανεώσεις αλλά και οι προσθήκες θα συνεχιστούν, οπότε οι επόμενες ημέρες θα φέρουν και περισσότερες εξελίξεις.

Η «Ολυμπιακή Συμμαχία» και ο Ερασιτέχνης

Ο γενικός γραμματέας του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, Δημήτρης Μουρτζίνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» του Γιώργου Καρδαμάκη και στον ΡΣ Σπορ FM 89,5 και αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της «Ολυμπιακής Συμμαχίας».

Η «Ολυμπιακή Συμμαχία απευθύνεται σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια» σημείωσε ο κ. Μουρτζίνος, κάνοντας έκκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας να πλαισιώσουν την προσπάθεια.  Επίσης αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη συνεργασιών με όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής για να έχουν τη δυνατότητα και νεαροί αθλητές να συμμετέχουν σε μία καταξιωμένη ομάδα εθνικής κατηγορίας. «Ο Ολυμπιακός Βόλου μεγαλούργησε τα χρόνια που είχε Βολιώτες παίκτες στο δυναμικό του. Μακάρι όλες οι ακαδημίες, και του Ολυμπιακού και της Νίκης και άλλων συλλόγων, να παράξουν τέτοιους παίκτες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο των τεσσάρων μελών του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, ο κ. Μουρτζίνος έδωσε τον χαρακτηρισμό «ελεύθεροι σκοπευτές», με δράση σε όλα τα επίπεδα και όπου χρειάζεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.