Μεταφτσής: Θα αρθεί η αρνητική εξέλιξη με Πανθεσσαλικό

Ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει να μάθει λεπτομέρειες για τις εργασίες στη Νεάπολη από τη Δ. Κολυνδρίνη

Το μέλος της πενταμελούς επιτροπής για τη σύσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, μίλησε στην εκπομπή του Sport Fm 89.5 «Αθλητισμός χωρίς όρια» με αφορμή τη συνάντηση που έγινε μεταξύ του ίδιου και των κ.κ. Ζάχου και Έξαρχου με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για το γήπεδο της Νεάπολης.

Ο κ. Γαλάτης ως πρόεδρος του νομικού αυτού προσώπου του Δήμου Βόλου, όπως τόνισε ο κ. Μεταφτσής, δεν ήταν ενήμερος για τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο της Νεάπολης (σ.σ. δημοπρατήθηκε το έργο της αναμόρφωσης του γηπέδου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που εξέδωσε την προηγούμενη βδομάδα και σχετική ανακοίνωση ότι τα έργα θα αρχίσουν το επόμενο διάστημα) και απάντησε με επιφύλαξη ότι αυτές δε θα σταθούν εμπόδιο στη σύναψη της συμφωνίας για την παραχώρηση του γηπέδου στους ερυθρολεύκους.

Πάντως, η πενταμελής επιτροπή του Ολυμπιακού Β. θα επιδιώξει συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, όπως ενημέρωσε ο Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος σχολίασε και την κίνηση να επιδοθεί εξώδικο από την ΕΤΑΔ στον Ολυμπιακό Βόλου, για να αποχωρήσει από το Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι αυτή η κίνηση δε θα μείνει αναπάντητη από τον σύλλογο και πως η συγκεκριμένη αρνητική εξέλιξη θα αρθεί, ενώ δήλωσε και κάτι πολύ σημαντικό, ότι ο φορέας που ανήκει το Πανθεσσαλικό βλέπει ότι δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τη σύναψη συμφωνίας με τον ΝΠΣ Βόλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Μεταφτσή:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.