Μεταγραφές από Λατινική Αμερική για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου  τη νέα χρονιά, και τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ώρες,  ωστόσο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εμφανίζεται αποφασισμένη να ενισχύσει την ομάδα με τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα συντελέσουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που θα τεθούν.

Πέρα λοιπόν από την ενίσχυση με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, καθώς και σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν και άλλες συμφωνίες, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις όσον αφορά δύο παίκτες που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για έναν επιθετικό αλλά και για έναν μέσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, με τον έναν εκ των παικτών να προέρχεται σίγουρα από την Αργεντινή και τον δεύτερο από το ίδιο κομμάτι της αμερικανικής ηπείρου.

Πρόκειται για δύο παίκτες τα στοιχεία των οποίων έχουν αξιολογηθεί από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, και αμφότερες οι πλευρές θεωρούν ότι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το σε ποια κατηγορία βέβαια, παραμένει ένα καλό ερώτημα. Μετά τις τελευταίες αποφάσεις και την αναβολή από την πλευρά της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ μέχρι και τις 19 Αυγούστου όλα είναι ρευστά.Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να αισιοδοξεί, ωστόσο δεν λείπουν και τα σενάρια που διατηρούν τη Football League ως έχει και τους «ερυθρόλευκους» σε αυτήν την κατηγορία…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.