Μετάλλιο στην Ισπανία για τον Αριστοτέλη Χατζησταματίου

Στην Ιστιοπλοΐα Laser/ILCA 7

Η προσπάθεια συνεχιζόταν επί χρόνια και τελικά η επιτυχία και η διάκριση ήρθε για τον ιστιοπλόο του ΝΟΒΑ, Αριστοτέλη Χατζησταματίου, που έφτασε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, και συγκεκριμένα του χάλκινού, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Masters στη Βαρκελώνη!

Στην κατηγορία των laser/ ILCA 7, ο Χατζησταματίου αναδείχθηκε 3ος στην κατηγορία Μasters Ανδρών, και βρέθηκε στο βάθρο των νικητών στη θάλασσα της Kόστα Μπράβα, με τον ίδιο αλλά και τον προπονητή του, Θανάση Πινιάρη να νιώθουν δικαιωμένοι.

«Ο Αρίστος έχει μπει στη δεύτερη ηλικιακή ομάδα, στα Masters 45-50 ετών, και συναγωνίστηκε με περίπου 30 ακόμη αθλητές. Προσπαθεί αρκετά χρόνια για τη διάκριση, ακολουθώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από μία αξιόλογη προσπάθεια ήρθε η δικαίωση» θα σχολιάσει στο «Magnesiasports» ο προπονητής του, Θανάσης Πινιάρης, που κι αυτός είχε ακολουθήσει τον δρόμο της προσπάθειας στα Masters.

O ανταγωνισμός που είχε πάντως ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του, αφού δεύτερος αναδείχθηκε στην κατηγορία ο Δημήτρης Θεοδωράκης, έχοντας καταγράψει νίκες και διακρίσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια επίπεδα αλλά και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αμερικανός Στιβ Χάρλεϊ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.