Μετρά απόντες πριν τη Μαλεσίνα ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχοντας κάνει το πρώτο και τεράστιο βήμα ανόδου με τη νίκη στον Παλαμά

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με το δεξί στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, με το 0-1 στην έδρα του Ατρόμητου Παλαμά, που αποτελεί ένα πρώτο και τεράστιο βήμα για την επίτευξη του στόχου της επιστροφής σε εθνική κατηγορία, αλλά τώρα καλείται να προετοιμαστεί άμεσα για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Φθιώτιδας Μαλεσίνα.

Η σημαντική εκτός έδρας νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει τώρα για να έχει αντίκρισμα να συνοδευθεί από νίκη επί της Μαλεσίνας το απόγευμα της Τετάρτης (15/05, 17:00-ΕΑΚ), η οποία είχε εύκολη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων.

Βέβαια, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου μετράει ήδη την απώλεια του Ζέρη που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά, αλλά και του Κακάμη, που τέθηκε εκτός μάχης για το σύνολο των μπαράζ αφού έσπασε τον καρπό του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί από εδώ και πέρα! Στις απουσίες θα πρέπει να υπολογίσει κι αυτή του Απόστολου Κούλπα, που ήταν στον πάγκο για τον αγώνα στον Παλαμά, αλλά είχε έξοδο από την εκπαίδευση που κάνει στην Κομοτηνή για τη Δικαστική Αστυνομία και την Τετάρτη δεν θα έχει αυτήν τη δυνατότητα.

Από την άλλη, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ Κοίλων πάντως ο προπονητής της Μαλεσίνας Μάκης Ζαχαρόπουλος, έκανε λόγο στις δηλώσεις του για δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στις απουσίες που καταγράφει, καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Σταματάκης και ο Δημήτρης Κωτσαλάς (ο δεύτερος ολόκληρη τη σεζόν). Όπως τόνισε εξάλλου, απέναντι στον ΠΑΟ Κοιλών, που τη χαρακτήρισε μία ομάδα με πλάνο, είχε στη διάθεσή του μόλις 14 παίκτες!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.