Μία ολόκληρη ενδεκάδα μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Στη διάθεση του Βασίλη Βούζα και ο Κών/νος Φουρίκης

Με τη σκέψη στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β’, το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, θέλοντας να διεκδικήσει το καλύτερο και να πάρει βαθμούς που του είναι πολύτιμοι πλέον στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Τα νέα πρόσωπα πολλά στις τάξεις της ομάδας, με τον προπονητή, Βασίλη Βούζα να σημειώνει ήδη ότι η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου οι παίκτες να «δέσουν» σ’ ένα ομοιογενές σύνολο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άλλωστε, μετά τον Μάνγκα, με τον ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα-Μπισάου που έχει ενταχθεί ήδη στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει συμφωνία με κάποιον άλλον παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που ο Βολιβιανός Γκουτιέρεζ έμεινε στην πατρίδα του, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα εγκαίρως.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου είναι αυτό του Κωνσταντίνου Φουρίκη. Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της δεξιάς πλευράς, και στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος αγωνιζόταν για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας. Γεννηθείς στις 24/07/1998 στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Κέρκυρα, Ασπρόπυργο και Σπάρτη, ο Φουρίκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου μετράει 29 παίκτες στο δυναμικό του, με τους δέκα να έχουν έρθει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ένας ακόμη είχε δικαίωμα συμμετοχής τώρα και όχι πριν το νέο έτος, και συγκεκριμένα ο Σαλίμ Ντιαμπί. Ουσιαστικά μία ολόκληρη ενδεκάδα εντάχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, με την προετοιμασία να θυμίζει… καλοκαίρι με τόσα νέα πρόσωπα.

Αυτά λοιπόν τα πρόσωπα μαζί με όσους παίκτες βρίσκονται από το παρελθόν στην ομάδα καλούνται μαζί με τον Βασίλη Βούζα να σώσουν την παρτίδα και να εξασφαλίζει ο Ολυμπιακός Βόλου τους βαθμούς προκειμένου να μείνει στην κατηγορία της Super League 2.

Όσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, Γραικός και Γκαργκαλατζίδης είχαν θέματα τραυματισμών, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ξενοδόχοφ που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί απέναντι σε Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.