Μια τελευταία προσπάθεια για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Υποδέχεται αύριο Τετάρτη στη Νεάπολη τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Η απογοήτευση είναι πλέον εμφανής σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς βλέπουν ότι ακόμη και με οκτώ αγωνιστικές ν’ απομένουν, δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, αν η ομάδα δεν παρουσιάσει κάτι διαφορετικό αγωνιστικά.

Αποτελέσματα δεν ήρθαν και απομένει να φανεί αν θα μπορέσουν σε μία τελευταία προσπάθεια να αλλάξουν τον ρου των διαφαινόμενων εξελίξεων. Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παλέψουν στη Νεάπολη για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να δουν σ’ αυτά τα (τελευταία) βήματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αν μπορούν να καλύψουν τη διαφορά των 6-7 βαθμών και ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αγωνιστικά, υπό τις οδηγίες των Σωτήρη Πετσιμέρη και Λευτέρη Φούτρη έγιναν οι τελευταίες προπονήσεις και οι παίκτες δείχνουν να είναι έτοιμοι στο σύνολό τους για το σημερινό παιχνίδι που αρχίζει στις 15:00.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής:

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς

Καστοριά-Εδεσσαϊκός

ΑΟ Χανιώτης-ΠΟ Ελασσόνας

Ολυμπιακός Βόλου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΓΑΣ Σβορώνος

Κοζάνη-ΑΕΠ Κοζάνης

Πιερικός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η βαθμολογία: Κοζάνη 42, Πιερικός 30, ΑΟ Χανιώτης 28, ΓΑΣ Σβορώνος 28, Κεραυνός Αγγελοχωρίου 27, ΠΟ Ελασσόνας 25, Καστοριά 25, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 24, ΑΕΠ Κοζάνης 21, ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20, Εδεσσαϊκός 20, Δωτιέας Αγιάς 17, Μακεδονικός Φούφας 17, Ολυμπιακός Βόλου 15.

Είναι δεομένο πάντως, ότι δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό Βόλου μόνο το θέμα της παραμονής, όντας ουραγός και έχοντας άλλες πέντε ομάδες που θα πρέπει να υπερκεράσει για να μπορέσει να είναι και τη νέα χρονιά στην κατηγορία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.