Μικροένταση στη Γ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη με αποχώρηση Γιάννη Καζεπίδη

Ο Γιάννης Καζεπίδης (αριστερά) με τον Βασίλη Βενέτη στη χθεσινή Γ.Σ.
Επεισόδιο μετά από κατηγορίες οπαδού

Μικρής έκτασης επεισόδιο σημάδεψε τη χθεσινή (18/6) γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που ήταν ανοιχτή και σε όλους τους φιλάθλους.

Ένας οπαδός κατηγόρησε τους διοικούντες για την επιλογή τους να έχουν στη διοίκηση τον Γιάννη Καζεπίδη. Επικράτησε μία μικροένταση, με τον Γιάννη Καζεπίδη να αποχωρεί θιγόμενος, ωστόσο, επειδή κυκλοφόρησαν φήμες περί παραίτησής του να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του β’ αντιπροέδρου.

Ο Βασίλης Βενέτης από την πλευρά του υπερασπίστηκε τον Γιάννη Καζεπίδη, τονίζοντας ότι είναι δική τους επιλογή.

Το επικοινωνιακό κενό

Επίσης να σημειωθεί ότι μιλώντας στον κόσμο που έδωσε το παρών, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα μπορεί να αναδεικνύει επικοινωνιακά τη δουλειά της διοίκησης, η οποία, όπως είπε, δεν φτάνει στον κόσμο, ενώ έχει γίνει έργο.

Ακόμη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη ανέφερε ότι θα γίνουν καλύτερες και πιο προσεκτικές μεταγραφές φέτος και πως η Νίκη ενδιαφέρεται να ανανεώσει με παίκτες που και οι ίδιοι θέλουν να μείνουν, με αφορμή την αποχώρηση ήδη κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο Φάτσης για τη στάση της Ερασιτεχνικής

Όπως είναι γνωστό, εφόσον το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς ανήκει στην Ερασιτεχνική Νίκη, αυτή θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το αν θα γίνουν τα έργα στην ιστορική έδρα των κυανόλευκων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, που έδωσε το παρών στην γενική συνέλευση των μετόχων, ανέφερε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να δοθεί η οποιαδήποτε απάντηση, καθώς πρέπει να αναμένουν πρώτα την απάντηση του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που θα δώσει.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής υπό τη νέα πλέον διοίκηση μετά τις εκλογές της 29ης Ιουνίου θα είναι αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει για το «Παντελής Μαγουλάς».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.