Μίλησε με Βαγγέλη Μόρα ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένει απάντηση

Μέχρι αύριο οι οριστικές εξελίξεις

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει διατελέσει επίσης προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας στη Γ’ Εθνική αλλά και του Απόλλων Λάρισας στη Super League 2, Βαγγέλης Μόρας έχει δεχθεί πρόταση για ν’ αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου και την οποία εξετάζει.

Ο Μόρας δεν έχει απαντήσει ακόμη στους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον την πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ενώ έχει σχηματισμένη εικόνα και για την ομάδα και για την προσπάθεια και τις δυνατότητες της διοίκησης. Σε κάθε  περίπτωση οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη φέρει στο προσκήνιο το οριστικό αποτέλεσμα. Μέχρι αργά το απόγευμα σήμερα, ίσως και αύριο, να υπάρχει οριστική απάντηση.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, στις σκέψεις των διοικούντων υπάρχει και το όνομα του Στέφανου Ξηροφώτου, που έχει περάσει ξανά από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ αυτήν τη στιγμή είναι προπονητής στην Κ19 της Νίκης Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μόρας είναι και πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας, που εμπεριέχει και τον τομέα του Αθλητισμού στον Δήμο Λαρισαίων.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Αμπελοκήπων Λάρισας, για να ακολουθήσει η ΑΕΛ, η Προοδευτική, η ΑΕΚ, η ιταλική Μπολόνια, η ουαλική Σουόνσι, οι ιταλικές Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα και Μπάρι, ο Παναιτωλικός, η ΑΕΛ ξανά και ο Απόλλων Λάρισας.

Ήταν διεθνής με την εθνική Ελλάδας το διάστημα μεταξύ 2009–2016, μετρώντας 27 συνολικά συμμετοχές, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που συμμετείχε τόσο στο Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε στον αγώνα εναντίον της Αργεντινής, όσο και τέσσερα χρόνια αργότερα στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Υπήρξε επίσης διεθνής με την εθνική Ελπίδων, την περίοδο 2002–2004 έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της ολυμπιακής εθνικής ομάδας που έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα του 2004, συμμετέχοντας και στους τρεις αγώνες.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.