Μήνυμα για σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου

Στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το «Magnesiasports»

Οι προπονήσεις πλέον έχουν αρχίσει και οι ρυθμοί ανεβαίνουν για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, που προετοιμάζονται με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος, και με το τεχνικό επιτελείο να στέλνει μήνυμα για σκληρή δουλειά στους παίκτες.

Για μία ακόμη φορά, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, με τον Στέφανο Ξηρόφωτο να τους τονίζει ότι η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε πλήρεις ρυθμούς και χωρίς εκπτώσεις, όπως τόνισαν και οι συνεργάτες του στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, στόχος είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη του πρωταθλήματος, τη στιγμή που η Λίγκα έχει σημειώσει ότι καταληκτική ημερομηνία έναρξης είναι η 28η Μαρτίου.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τους παίκτες να έχουν επιστρέψει στο σύνολό τους, ενώ και ο νεοοαποκτηθείς Τζούριτς έχει τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου. Μόνο ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ έχει ένα μικρό πρόβλημα με ψύξη που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο η κατάστασή του δεν προκαλεί προβληματισμό.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες του «Μagnesiasports» από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου:

Με απόλυτη προσοχή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ακούνε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας
Χωρίς εκπτώσεις και καθυστερήσεις το πρόγραμμα από τον Στέφανο Ξηρόφωτο
Αρχή με τρέξιμο και έπεται συνέχεια
Στις επάλξεις η πλειοψηφία των «ερυθρόλευκων»
Σταθερά παρών ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, παρακολουθώντας την προπόνηση με τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Τσεκούρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.