Μουρτζίνος στο Ράδιο Ένα 102,5: Οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που έχουν ιστορία και κόσμο

«Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία» τονίζει για το θέμα της αναδιάρθρωσης

Στο Ράδιο Ένα 102,5 φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κ. Δημήτρης Μουρτζίνος, αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης στο ποδόσφαιρο, που θα πλήξει τις δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες του Βόλου.

Όπως σημείωσε: «Έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να επιχειρείται μια αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου, η οποία ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω κι όχι το αντίθετο. Μαζεύτηκαν κάποιοι συγγενείς και φίλοι μεταξύ τους, εικονικά ότι είναι αντίπαλοι, ενώ όταν μιλάμε για χρήματα, τα συμφέροντα είναι πολλά και ενώνονται και επέβαλαν μια αναδιάρθρωση, η οποία το μόνο που κάνει είναι να εξασφαλίζει τα προς το ζην τα δικά τους.

Εμείς σε όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, αλλά και τις κινήσεις που έχουμε κάνει με τη Νίκη, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες λέμε το αυτονόητο. Να λάβουν υπόψη και τις ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Ομάδες ιστορικές, που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία. Οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που έχουν ιστορία και κόσμο. Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί τόσες φορές στην Α’ Εθνική, όπως και η Νίκη αντίστοιχα. Ο δήμαρχος Βόλου έκανε λάθος που πίστεψε ότι με κάποια καλά αγωνιστικά αποτελέσματα οι φίλαθλοι των ομάδων θα αφήσουν τις ομάδες τους και θα πλαισιώσουν τη νέα ομάδα. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, τουλάχιστον στην πόλη του Βόλου, που οι δυο ομάδες έχουν ισχυρές ρίζες, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και θα αποδειχθεί στην πράξη. Ο Βόλος έχει δυο ομάδες και αυτές είναι ο Ολυμπιακός και η Νίκη και αυτές θα υπάρχουν για πάντα».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.