Μπαίνουν πισίνα οι πολίστες του Βόλου

Έναρξη προετοιμασίας από αύριο Τρίτη

Με τον προπονητή Νίκο Βενετόπουλο να έχει αναλάβει τα ινία για τη νέα χρονιά και  με τον τερματοφύλακα Ξενοφώντα Σιορδίλη να αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφική προσθήκη, η ανδρική ομάδα πόλο του ΟΥΚ Βόλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πισίνες ήδη από αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου, με την προετοιμασία  να ξεκινά για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου στην Α1 κατηγορία του πόλο Ανδρών, ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα προβλέπονται υποβιβασμοί, σε αντίθεση με το τελευταίο πρωτάθλημα. Οπότε διαμορφώνονται και αναλόγως οι στόχοι του ΟΥΚ Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο , όπου θα κληθεί να κάνει το κάτι παραπάνω για να εξασφαλιστεί τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο η παραμονή στην κατηγορία.

Οι μεταγραφικές κινήσεις πάντως δεν σταματούν στην περίπτωση του Σιορδίλη για τον ΟΥΚ Βόλου, και ήδη όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, δύο ακόμη παίκτες αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της βολιώτικης ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Από τη μία σίγουρη είναι η επιστροφή του Γιώργου Μαρινάγη στο δυναμικό της ομάδας, όπως και του Γιάννη Ιωαννίδη. Ωστόσο οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στην περίπτωση ξένου παίκτη, καθώς η διοίκηση αυτήν τη χρονιά θα καλύψει τις θέσεις που προβλέπονται με αλλοδαπούς παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Αμερικανό που έχει μπει στο μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, ίσως και αύριο οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Δημήτρη Γλούμη στο δυναμικό της ομάδας. Ο παίκτης είχε ξεκινήσει με τον ΟΥΚ Βόλου τις υποχρεώσεις στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, ωστόσο για προσωπικούς λόγους χρειάστηκε να αποσυρθεί προσωρινά. Το ενδιαφέρον του συλλόγου δεν έχει σταματήσει όμως για την περίπτωσή του, και αύριο Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα κάνει την εμφάνισή του και πάλι στις πισίνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.