Μπακάλης: «Θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου»

Το σχόλιο του προπονητή του Ρήγα Φεραίου για το παιχνίδι της Κυριακής

Ο Ρήγας Φεραίος προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο, με τον προπονητή του, Λάκη Μπακάλη, να ξέρει καλά τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης και τον βαθμό δυσκολία για την ομάδα του. Ωστόσο δεν διστάζει να κάνει λόγο για ένα ντέρμπι, μιλώντας στο «Magnesiasports», και να τονίσει ότι ο Ρήγας θέλει να βρεθεί σε καλή ημέρα.

« Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ντέρμπι με σημαντικό βαθμό δυσκολίας, αλλά η εικόνα του αγώνα θα εξαρτηθεί και από το σε τι μέρα θα βρεθούμε. Θέλουμε να είμαστε σε καλή ημέρα και να έχουμε τον πρώτο λόγο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας πάντως ν’ αναζητήσει λύσεις σε προβλήματα, όπως αυτό της έλλειψης τερματοφύλακα! Ο Σπηλιόπουλος έχει τραυματιστεί, ο Φώτου δόθηκε δανεικός και ο 15χρονος Καναλιώτης θα είναι εκτός, οπότε η λύση του Χαλιμούρδα, που έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια ως γκολκίπερ αντί επιθετικός, παραμένει στο προσκήνιο…

«Είναι σίγουρα ένα θέμα, είναι σαν να παίζουμε… παγκότερμα!» σχολιάζει ο Λάκης Μπακάλης, δείχνοντας όμως ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Χαλιμούρδα κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα Φεραίου. «Με τα πόδια είναι σίγουρα καλός, και στα υπόλοιπα στοιχεία προσπαθεί. Έχει τη διάθεση και μας δίνει μια λύση στη συγκεκριμένη θέση. Από την άλλη, είναι 2-3 παίκτες αρκετά καλοί σε καθήκοντα τερματοφύλακα. Είναι και ο Τσιακίρης και ο Χασάπης αλλά και ο Γάρος που έχουν παίξει στη συγκεκριμένη θέση στις προπονήσεις» αναφέρει επίσης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Λάκης Μπακάλης σημειώνει: «Είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με εναλλακτικές λύσεις με δύο παίκτες σε πολλές θέσεις».

Ο τεχνικός του Ρήγα τέλος αναφέρει ότι περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο την Κυριακή, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του σε αθλητικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άλμπα Κόντρα, που έχει κόκκινη κάρτα, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον νεαρό μεσοαμυντικό Γιώργο Πατσή, που προέρχεται από τραυματισμό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.