Οι νίκες έφεραν χαμόγελα στον Ολυμπιακό Βόλου

Oι νίκες φέρνουν πάντα χαμόγελα και το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου, αφού τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει σημαντικές βαθμολογικές ανάσες. Η επικράτηση επί του Αριστοτέλη Φλώρινας αλλά και επί των Αετών Βέροιας την περασμένη Κυριακή έδωσε ώθηση στους «ερυθρόλευκους» που σκαρφάλωσαν στη βαθμολογική κατάταξη και μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί οι Αετοί έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα αλλά εμείς ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο που είχαμε θέσει εξ αρχής και πήραμε το προβάδισμα στο σκορ από την έναρξη του αγώνα και δεν το χάσαμε από εκεί και πέρα σε κανένα σημείο» τονίζει μιλώντας στο «Magnesiasports» ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Βλιώρας. Όμως ήδη η σκέψη του στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία ο ίδιος υπολογίζει αρκετά.

«Θεωρώ ότι είναι μία από τις πέντε πρώτες ομάδες της κατηγορίας. Έχει πάρει και αυτή σημαντικές νίκες αλλά έχει και αρκετά έμπειρους παίκτες» σχολίασε σχετικά ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας.
Όσον αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής, αυτή ξεκινά σήμερα, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι 100% έτοιμος ν’ αγωνιστεί ο Μητσόπουλος. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα εδώ και καιρό και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Αετούς Βέροιας για να προφυλαχθεί, όμως ίσως η παρουσία του να είναι αναγκαία στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Άλλωστε και ο ίδιος δείχνει να θέλει ν’ αγωνιστεί και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς των συμπαικτών του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.