Μπέος: «Άλλο το στήσιμο και άλλο το βολικό αποτέλεσμα»

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» kai μίλησε για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για τον αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Μέχρι το 70 δεν υπήρχε Βόλος στο γήπεδο, συγχαρητήρια για τα 35 λεπτά, έδειξαν τα παιδιά που είναι για… μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου» ενώ πρόσθεσε πως έχει και παράπονα από την διαιτησία: «Έχουν δοθεί 9 πέναλτι εις βάρος του Βόλου, τα δύο τα πήρανε πίσω. Αλλά πιο καταφανέστατο από το σημερινό πέναλτι που δεν έδωσε η διαιτητική αλητεία του Κουτσιαύτη, δεν υπάρχει. Και ο Κοτσάνης σε δεύτερη φάση που δεν το έδωσε στο VAR, είναι ντροπή».

Για την επικοινωνία που είχε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Είχα μία συνάντηση με τον Κλάτενμπεργκ, είδα πως έχει καλές διαθέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, του είπα ποιος είμαι, που πήγα άδικα φυλακή. Ότι είχα φίλους τους ανθρώπους που είχαν τον έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Μαρινάκης και ο Πατέρας. Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα (σσ χθες) μετά τον αγώνα και του είπα δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί, είναι ντροπή δεν θα βγάλω ανακοίνωση αλλά θέλω ξένους διαιτητές».

Για το θέμα της χειραγώγησης του αγώνα Λαμία-ΝΠΣ Βόλος: «Πληροφορήθηκα και ζήτησα αντίγραφο, την επόμενη αγώνα η τότε διοίκηση του Βόλου είναι καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου να ερευνήσει η εισαγγελία για να φανεί αν υπάρχει κάτι ύποπτο. Δεν ήμουν στην διοίκηση αλλά με αφορά».

Για το θέμα πρόσθεσε: «Άλλο να βολεύει ένα αποτέλεσμα τις δύο ομάδες και άλλο το στήνεις, να το εκμεταλλεύεται κάποιος, όπως ποδοσφαιριστές για το στοίχημα. Έχουμε δει στο παρελθόν πολλά παιχνίδια όπου οι ομάδες ευνοούνται από ένα αποτέλεσμα, τι σημαίνει απαραίτητα πως είναι στημένο;»

Για τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία και του Βιεϊρίνια: «Διαφωνώ με τις δηλώσεις του Γκαρσία και του Βιεϊρίνια που οποίους σέβομαι. Παίξτε και κερδίστε. Υπάρχουν παραρτήματα αλλά όλοι πρέπει να παίξουν και να κερδίζουν. Και για τον Βόλο έλεγαν πως είναι παράρτημα του ΠΑΟΚ, επειδή είχε ορισμένους δανεικούς παίκτες και είδατε τι έγινε πέρυσι».

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Το πέρασα ελαφριά είμαι τυχερός, δεν είχα τα συμπτώματα που έχουν οι περισσότεροι, πονούσε το σώμα μου και υποψιάστηκα ότι μπορεί κάτι να έχω. Έκανα τεστ και ξαναέκανα γιατί βγήκε αρνητικό το πρώτο και μετά ήταν θετικό».

Για τις αποκαλύψεις της εκπομπής για το Noor One, ο Αχιλλέας Μπέος είπε μόνο: «Αν και εφόσον μιλάτε για έναν άνθρωπο που είχα σχέσεις αλλά τώρα δεν θέλω να τον βλέπω, δεν έχει καμία σχέση για τα ναρκωτικά».

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.