Μπέος και Λούτσος εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην τηλεδιάσκεψη της Super League

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Στις 16:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 1 για το μέλλον του πρωταθλήματος με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ρίχνει στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήρε το λόγο ζήτησε καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες.

Σύμφωνα με αθηναϊκά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων στο Δ.Σ, Δημήτρης Αγραφιώτης, εξαπέλυσε επίθεση στον αντιπρόεδρο του Βόλου, Παναγιώτη Λούτσο, κατηγορώντας ως υποβολέα τον Αχιλλέα Μπέο.

«Ζήτησε από προεδρείο να πει ως τι παρίσταται ο Αχιλλές Μπέος και ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας αν ξέρει ελληνικά ή αν ήθελε μεταφραστή όπως δηλώνεται Μπέος στα φύλλα αγώνος του Βόλου» αναφέρει η ιστοσελίδα sport24.gr, ενώ η ιστοσελίδα gazzetta.gr υποστηρίζει ότι: «Ο Τάκης Αγραφιώτης παίρνοντας τον λόγο αναρωτήθηκε γιατί ο Αχιλλέας Μπέος ήταν δίπλα στον Λούτσο και του υπεδείκνυε το τι θα πει. «Ως τι παρίσταται ο Μπέος; Χρειάζεστε μεταφραστή; Μεταφραστής δεν δηλώνεται στο Φ.Α. του ΝΠΣ Βόλος; Αφού μεταφραστής δηλώνεται», με το στέλεχος της βολιώτικης ομάδας να αντιδρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε δικαιολογήσει την παρουσία του στον πάγκο στο ματς των δυο ομάδων στο Πανθεσσαλικό ως εξής: «Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μιλάω πέντε γλώσσες».