Μπέος: «Ούτε πρόβατα δεν μπαίνουν στη Νεάπολη»

Για παρατημένο γήπεδο έκανε λόγο ο δήμαρχος Βόλου, ενώ ο ίδιος είχε αποκλείσει τη Νίκη να μπαίνει σ' αυτό

Συνέντευξη στο ράδιο Metropolis της Θεσσαλονίκης παραχώρησε χθες Δευτέρα ο Αχιλλέας Μπέος και ανάμεσα στ’ άλλα ρωτήθηκε αν το γήπεδο της Νεάπολης έχει παραχωρητήριο, απαντώντας ως εξής (απόδοση: magnesiasports): «Έγινε την περασμένη εβδομάδα το ματς με τον Ηρακλή. Αν βάλεις πρόβατα στη Νεάπολη δεν μπαίνουν μέσα. Απορώ πώς αυτό το γήπεδο παίρνει άδεια. Είναι παρατημένο το γήπεδο. Αν πας σε ένα χωράφι είναι πιο καλό».

Για το αν γίνονται νόμιμα παιχνίδια εκεί: «Η διοργανώτρια αρχή έχει τις υπηρεσίες να ελέγξει τη νομιμότητα. Νομίζω όμως ότι η Νίκη Βόλου θα το συντηρήσει και θα το φτιάξει καλύτερο, γιατί εκεί δεν μπορεί να παίξει μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Βέβαια η έδρα της Νίκης Βόλου είναι το Πανθεσσαλικό, αλλά εκεί γίνεται επανασπορά και συντήρηση».

Ακόμη σε ερώτηση για το αν έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Νεάπολης η απάντηση του κ. Μπέου ήταν: «Ναι, ναι».

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι, αν ο δήμαρχος Βόλου άφηνε, ως όφειλε, τη Νίκη να μπει το δεκαπενθήμερο πριν το ματς με τον Ηρακλή στη Νεάπολη, διάστημα κατά το οποίο ήταν αποκλεισμένη, τότε οι άνθρωποι της ομάδας θα είχαν φροντίσει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, όπως ήταν και πριν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.