Μπέρδεμα με τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τον Αθλητισμό

Η Μαγνησία δεν ανήκει στις περιοχές με «βαθύ κόκκινο»

Μέτρα και περιορισμούς και για τον Αθλητισμό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ωστόσο οι ανακοινώσεις μόνο μπέρδεμα προκάλεσαν στις τάξεις των αθλητικών συλλόγων.

Το σίγουρο είναι ότι διακόπτονται συγκεκριμένα πρωταθλήματα, και συγκεκριμένα αυτά της Volley League γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α Εθνική πόλο γυναικών και Handball Premier που ουσιαστικά ξαναμπαίνουν σε… καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Με τις προπονήσεις τι γίνεται; Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») θα είναι κλειστές. Ωστόσο η Μαγνησία δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτές τις περιοχές, οπότε θεωρητικά ακόμη και ο ΟΥΚ Βόλου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α1 Πόλο Ανδρών, πόσο μάλλον οι ποδοσφαιρικές ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής, μπορούν να συνεχίσουν να προπονούνται!

Τις απορίες για το τι επιτρέπεται και το τι όχι πάντως τις έχουν εκφράσει ήδη όλες οι ομάδες της Μαγνησίας και περιμένουν τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για να διευκρινιστούν αρκετά πράγματα.

Tην ίδια ερμηνεία δίνουν και στελέχη της Football League, ωστόσο η Λίγκα έχει ήδη ζητήσει διευκρινίσεις από τη ΓΓΑ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.