Μπουντούρης: «Θα δώσουμε χώρο στα νέα παιδιά»

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου στο web radio της ΕΟΚ

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Μπουντούρης, έχει πιάσει ήδη δουλειά στους «ερυθρόλευκους» και φιλοξενήθηκε μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΟΚ και στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Για το λόγο που ανέλαβε προπονητής ανέφερε: «Υπήρχε μια συμφωνία με έναν άλλον προπονητή, τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, και κάποια διαφωνία σε θέματα οργάνωσης μπάτζετ τον ανάγκασαν να φύγει απ’ την ομάδα. Εκεί βρέθηκε ο σύλλογος σε μια δύσκολη στιγμή, κλήθηκα εγώ για το αν μπορούσα να βοηθήσω και με μεγάλη μου χαρά το κάνω».

Για το μπάτζετ της ομάδας της νέας σεζόν σημείωσε: «Το ανδρικό του Ολυμπιακού Βόλου θα λειτουργήσει με ένα χαμηλότερο μπάτζετ. Δεν είχα σκοπό ν’ ασχοληθώ με ανδρικό, αλλά εφόσον ασχολήθηκα πρέπει να γίνει όπως εγώ νομίζω και όπως εγώ πιστεύω και πίστευα πάντα, με νέα παιδιά, ανθρώπους με διάθεση. Και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά έχουν διάθεση, αλλά νομίζω ότι σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να δώσουμε χώρο σε νέα παιδιά, να τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν, να τα προπονήσουμε, να δημιουργήσουν κι αυτά το δικό τους χαρακτήρα και να εξελιχθούν».

Τέλος, για την Εθνική Ελλάδος τόνισε: «Οι προοπτικές είναι πολύ καλές γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητικό staff με επικεφαλής το Δημήτρη Ιτούδη. Αυτές οι προοπτικές είναι που μας κάνουν αισιόδοξους. Σ’ αυτά τα πρωταθλήματα, επειδή δεν προλαβαίνεις πολλές φορές να δεθείς σαν ομάδα, έχουμε πολλές πιθανότητες να τα πάμε καλά λόγω των προαναφερθέντων. Στις διοργανώσεις αυτές μπορούν να παίξουν ρόλο το χιαστί παιχνίδι, κάποια αποτελέσματα, μια ημέρα, η τύχη. Παρ’ όλα αυτά, απ’ ό,τι φαίνεται τα πράγματα είναι θετικά. Αν διαχειριστούν αυτήν την προσπάθεια με ηρεμία, να φτάσει η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια με ηρεμία, τα πράγματα θα είναι θετικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.