Μπροστά σε αποφάσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη νέα χρονιά και με φόντο τον διαφαινόμενο υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣΘ

Ως μία σημαντική ημέρα όριζαν την Τετάρτη 22 Μαρτίου τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, περιμένοντας τη συνέχιση των επαφών με την πλευρά των ατόμων που φέρονται να εκπροσωπούν κοινοπραξία που θέλει να αναλάβει την ομάδα.

Όπως ανέφερε και το χθεσινό ρεπορτάζ, η πλευρά του Ερασιτέχνη έχει παραλάβει προσύμφωνο συνεργασίας από την πλευρά των εκπροσώπων της κοινοπραξίας, έχει επισημάνει κάποια πράγματα και περιμένει την ανταπάντηση για να προκύψει η πρώτη συμφωνία. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες στη Γενική Συνέλευση, με το θέμα να έρχεται στη Γενική Συνέλευση που θα οριστεί για τη συμφωνία, όπως το με ποιους ακριβώς γίνεται και τι προβλέπει σε όλα τα επίπεδα, και χρονικά.

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι η ομάδα δύσκολα θα μπορέσει ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣΘ, όντας ουραγός στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, απέχοντας 10 βαθμούς από τη ζώνη ασφαλείας. Αυτό που ακολουθεί είναι το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ απομένουν έξι συνολικά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.