Μπρούνο: «Τα πρώτα βήματα με τη Νίκη-Όνειρο το να παίζω στην Ευρώπη»

Η πρώτη τοποθέτηση του νέου ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων»

Από τη στιγμή που είχε ήδη διαρρεύσει ότι ο 23χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα θ’ αποτελέσει μέλος της Νίκης (και ας έλεγε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στο περιθώριο της ΓΣ ότι χάλασε η έκπληξη…), η ανακοίνωση από πλευράς της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ήρθε να κλείσει και τυπικά το θέμα. Όσον αφορά τοποθέτηση του παίκτη;

Την έκανε ο ίδιος μόνος του μέσω social media, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά και ότι αυτά είναι τα πρώτα βήματα μαζί με τη Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο Instagram, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος κάνοντας γνωστή τη νέα ομάδα την οποία θα υπερασπίζομαι στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είμαι πολύ χαρούμενος καθώς είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να παίξω στην Ευρώπη. Είναι μόλις τα πρώτα βήματα με τη Νίκη Βόλου. Είμαστε μαζί σ’ αυτό το νέο ταξίδι! Ας το κάνουμε»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Moreira (@brunomoreira99)

Ο αποχαιρετισμός στην Ινδονησία, ο τραυματισμός, η κριτική, η υποστήριξη και ο σεβασμός

Πάντως σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Μπρούνο αποχαιρετά την ομάδα στην οποία βρισκόταν στην Ινδονησία κάνοντας λόγο για δύσκολη χρονιά μετά και από τραυματισμό που αναφέρει ο ίδιος τουλάχιστον.

«Είναι η ώρα να πω αντίο. Θέλω να ευχαριστήσω την Περσεμπάγια Σουραμπάγια και τους Μπόνεκ και Μπονίτα (σ.σ σύνδεσμος οπαδών της ομάδας) για τη στήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτης σεζόν. Παρά το ότι δεν επιτεύχθηκε ο κύρος στόχος με το να φέρουμε το τρόπαιο στη Σουραμπάγια, όλοι μας δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε το όνομα της Περσεμπάγια Σουραμπάγια στην κορυφαία θέση που αξίζει να βρίσκεται και ήταν θαυμάσιο να μοιραζόμαστε μαζί τα όνειρά μας» σημειώνει αρχικά ο Μπρούνο και συνεχίζει: «Επί προσωπικού, ομολογώ ότι είχα δύσκολες στιγμές στην αρχή της σεζόν, με τον τραυματισμό μου και αρκετή κριτική, αλλά ευτυχώς ξεπέρασα την κατάσταση και το τελειώνουμε τώρα με πολλή υποστήριξη και σεβασμό από τους οπαδούς και τους επαγγελματίες. Το νιώθω ειλικρινά σε κάθε ξεχωριστό μήνυμα που εσείς παιδιά μου έχετε στείλει αυτές τις τελευταίες ημέρες. Αληθινά το εκτιμώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Moreira (@brunomoreira99)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.