Να διώξει την όποια μουρμούρα με πειστική εμφάνιση στην Άμφισσα

Θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την κακή εμφάνιση με την Αναγέννηση

Να δώσει απαντήσεις στο κυριακάτικο ματς με τον Φωκικό στην Άμφισσα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την κακή εμφάνιση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που δε στοίχισε πάντως στους ερυθρολεύκους βαθμολογικά και ούτε φυσικά κινδύνεψαν να τους στοιχίσει, αφού μετά το 2-1 δεν υπήρχε η παραμικρή απειλή.

Ωστόσο, η χαλαρότητα και η μείωση του σκορ από τους ουραγούς και με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή Καρδιτσιώτες έφεραν μία κάποια μουρμούρα κι αυτή ακριβώς επιθυμούν να διώξουν οι ερυθρόλευκοι, επανερχόμενοι στις πειστικές και πρωταθληματικές εμφανίσεις και αποδεικνύοντας πως η εικόνα της ομάδας το περασμένο Σάββατο ήταν συγκυριακή.

Η βολιώτικη ομάδα δε βίωσε σε καμία περίπτωση φέτος την αμφισβήτηση. Αντίθετα, ακόμη και σε μέτριες μέρες φαινόταν πως έχει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια και να προσθέτει τρίποντα στη βαθμολογία της, ενώ φυσικά στους περισσότερους τους αγώνες τους οι πρωτοπόροι έχουν παίξει και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και τα περισσότερα απ’ αυτά τα έχουν καθαρίσει κιόλας από το πρώτο μέρος. Τώρα, ακόμη κι αυτά τα ψήγματα αμφισβήτησης που πήγαν να δημιουργηθούν το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη θέλει να τα εξαφανίσει και να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις ότι η ομάδα είναι, όπως ήταν, και πως δεν περνάει καμία κάμψη, συνεχίζοντας να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό είναι και το κίνητρο για τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές, που, επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, θα έχουν τουλάχιστον μετά τη φτωχή επικράτηση απέναντι στην Αναγέννηση, τη στιγμή που ο κόσμος είχε πάει στο γήπεδο, για να απολαύσει σκορ και θέαμα, υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης με τον Φωκικό και θα θελήσουν να αποδείξουν πως κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την κυριαρχία τους. Αυτή είναι η ψυχολογία που υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και άπαντες έχουν μεγάλη θέληση να διαψεύσουν ότι έχουν το οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα.

Επίσης, οι φίλαθλοι, που εξακολουθούν να έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη προς την ομάδα, περιμένουν από την πλευρά τους η συγγνώμη που ακούστηκε από τα χείλη του αρχηγού, Στάθη Ρόκκα, να γίνει πράξη στην Άμφισσα απέναντι στον προτελευταίο Φωκικό.

Εκδρομή κάνουν οι Austrian Boys

Σ’ αυτό το ματς ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει ξανά τους οπαδούς του στο πλευρό του. Μάλιστα οι Austrian Boys εξέδωσαν και ανακοίνωση για την εκδρομή, που θα πραγματοποιήσουν: Αναλυτικά: «Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στην Άμφισσα. Ο σύνδεσμός μας οργανώνει εκδρομή στην Άμφισσα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό. Πάμε να κοκκινίσουμε ακόμα ένα γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Δηλώσεις συμμετοχής την Παρασκευή 7-9 στον σύνδεσμο. Τιμή εκδρομής:10€. Ώρα αναχώρησης 10:30. Δε σε αφήσαμε μόνο πότε…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.