Να κερδίσει αύριο για να ελπίζει στα καλύτερα

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Μόνο τη νίκη θέλει αύριο Κυριακή 26/2 ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη Νεάπολη, για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για να ελπίζει μετά, στα καλύτερα..

Το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να κερδηθεί για να πάρει ανάσα η ομάδα και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου, ποντάρει και στον κόσμο και στην θέληση των παικτών και σε “επιστροφές” τραυματιών που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο προηγούμενο ματς απέναντι στην ομάδα του Σβορώνου… και δεν ήταν και λίγοι!. Επίσης επιστρέφει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και αυτός που από τότε που ο Κ. Σταματίου τον χρησιμοποίει ως φορ είναι ο μόνος που έχει σκοράρει!

Για αύριο μόνη απουσία είναι ο Κ. Καμπέρης και στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Ζαχαρίας Καβουσάκης, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Σιουμουρέκης, Βασίλης Ακριβόπουλος, Γιώργος Σκύφτας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Δημήτρης Γιαρλέλης και Αχιλλέας Κωνσταντίνου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.