«Να βρει η Δικαιοσύνη στοιχεία για το ΝΠΣ Βόλος-Λαμία»

«Γελούσαμε με τον Κούγια» λέει ο Αχιλλέας Μπέος

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Νίκο Τζώρτζογλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου) με τον γνωστό ποινικολόγο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι είχε δει τον Αχιλλέα Μπέο να ρίχνει… χαστούκια στον Κρητικό παράγοντα!

Ο Δήμαρχος του Βόλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι στα περισσότερα συμφωνεί με τον Νίκο Τζώρτζογλου για το ρόλο του Αλέξη Κούγια Κούγια, δε θέλησε να πει πολλά για το εν λόγω περιστατικό, ενώ σε ό,τι αφορά τον στοιχηματισμό στον αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τη Λαμία, κάλεσε τις Αρχές να ερευνήσουν και αν μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο για τον αγώνα.

Για τους Κούγια-Τζώρτζογλου τόνισε: «Πολλά από αυτά που λέει ο Τζώρτζογλου για τον Κούγια είναι αλήθεια. Όμως, δεν μπορείς να αφήνεις έναν άνθρωπο που γνωρίζει δικαστές και ξέρει το αντικείμενο και να κάνει άνω κάτω το ποδόσφαιρο. Να λέει ό,τι γουστάρει, να δυσφημεί. Επί Γκαγκάτση δεν γινόταν αυτά. Δεν τον βλέπαμε τότε. Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του. Ξαφνικά συμμετέχει, έθεσε και υποψηφιότητα. Άσε τον Αλέκο να λέει, λοιπόν».

Για το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Λαμία υποστήριξε: «Θεωρώ πολύ δύσκολο και παράλογο στο σημείο Χ να παιχτεί ένα τέτοιο νούμερο. Ας βγουν οι μάγκες της Δικαιοσύνης να το αποδείξουν. Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να μάθει και να πει που, πότε και ποιοι τα έπαιξαν αυτά τα χρήματα. Πεδίο δόξης λαμπρό. Αρκετά. Λάσπη έριξαν. Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο. Ας κάνουν μια έρευνα και να βγάλουν αποτέλεσμα. Επιτέλους να τελειώνει αυτό το πανηγύρι. Τους δίνεται η ευκαιρία. Τι να λέμε τώρα δηλαδή; Να δούμε κάτι και ας αργήσει».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Καλά κάνουν. Το χειρότερο ήταν όταν έκανε επίθεση σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ. Πήρα έναν φίλο και του λέω δεν ντρέπεστε λίγο να κάνετε κάτι τέτοιο; Δεν είναι δυσφήμιση; Τι άνθρωποι είστε; Πού είναι ο αθλητικός εισαγγελέας να επέμβει; Δεν θα αντιδράσετε; Δεν ντρέπονται λίγο. Δίνω συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Αφού δεν τους τιμωρούν, καλά κάνουν».

Για το αίτημα παράτασης θητείας Γραμμένου τόνισε ότι: «Θέλουν να αλλάξουν το νόμο σύμφωνα με τα γούστα του Ολυμπιακού. Ας κάτσουν να το κάνουν. Εμένα αφήστε με να ασχοληθώ με την πόλη μου. Με το ποδόσφαιρο να ασχοληθούν οι μαριονέτες του ελληνικού κόσμου. Υπάρχει άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι;».