Νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό Βόλου

Πιο αισιόδοξα βλέπουν την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι ερυθρόλευκοι μετά την πρόσληψη του Κώστα Σταματίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αν και υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ που θα καλυφθούν!

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε από χθες την εκ νέου συνεργασία του με τον Κ. Σταματίου ως εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ.Κώστα Σταματίου κάτοχο διπλώματος UEFA A. Ο Κ. Σταματίου συνετέλεσε στην δημιουργία της φετινής ομάδας και έχει πλήρη γνώση του δυναμικού της. Στο νέο ξεκίνημα αρωγός θα είναι και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας εκ των οποίων ο κ. Γ. Καραμίχαλος θα είναι συνεργάτης του νέου προπονητή. Το υπόλοιπο προπονητικό team παραμένει το ίδιο».

Ο Κώστας Σταματίου είναι γνώστης της κατηγορίας αλλά και της ομάδας αφού οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ  ήταν και δικές του επιλογές όταν η ομάδα φτιάχνονταν με Βολιώτικα στοιχεία και πρώτο μέλημά του εν όψει του πρώτου αγώνα (την Κυριακή στην Καστοριά για την 10η αγωνιστική) είναι η τόνωση της ψυχολογίας και η γενικότερη ηρεμία στον σύλλογο.

Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο με νίκη την Κυριακή και ενίσχυση για καλύτερη συνέχεια. Η ενίσχυση είναι απαραίτητη αφού έχει αποκτηθεί μόνον ο τερματοφύλακας Αχιλλέας Κωνσταντίνου και έχουν φύγει οι Βρονταράς, Ψιάνος, Λάμπος.

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Καστοριά ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Αντώνη Θεοδωρόπουλου που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Θάνος Κυρίτσης που ήταν τιμωρημένος για παράπτωμά του, σταμάτησε να προπονείται, εκφράζοντας την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι οι διαθέσιμοι παίκτες για το αυριανό ματς δεν συμπληρώνουν 20αδα και θα “μπουν” σε αυτή και νεαροί από την ομάδα νέων.

Στην αναμέτρηση Καστοριά-Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 22/1, 15.00) ορίστηκε διαιτητής ο Τάσος Ασβεστόπουλος από την ΕΠΣ Κιλκίς

Στην 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, (15:00) τα ματς είναι:

ΑΟ Χανιώτης – Μακεδονικός Φούφα

Κοζάνη – Περικός

Καστοριά – Ολυμπιακός Βόλου

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Δωτιέας Αγιάς – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Σβορώνος – ΠΟ Ελασσόνας

Εδεσσαϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη                 23

Πιερικός              19

Εθνικός Ν.Κ.       13

Κεραυνός Αγγελ.             13

Δωτιέας Αγιάς 13

Ελασσόνα           13

ΑΟ Χανιώτης     12

Μακεδονικός Φ.              11

Σβορώνος           11

ΠΑΟΚ Κρηστώνης   10

Ολυμπιακός Βόλου         9

Καστοριά            9

ΑΕΠ Κοζάνης      9

Εδεσσαϊκός        7

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.