Nέα ήττα για τον Θησέα Αγριάς, 3-1 από τον Ηρακλή Λάρισας

Άντεξαν για ένα 45λεπτο οι «πράσινοι»

Ένα 45λεπτο άντεξε ο Θησέας Αγριάς, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στη Λάρισα από τον τοπικό Ηρακλή με 3-0, και έτσι έκανε ένα βήμα ακόμη προς την Α’ ΕΠΣΘ, όπου υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 46’, στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους. Ο Κυριαλάνης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή του Θησέα Αγριάς, με τον Αλεξίου να ανοίγει το σκορ (1-0).

Στο 71’ ο Γκίκα έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά, ο Αλεξίου με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο σκόρερ Αλεξίου έκανε και το 3-0 με ιδανικό τελείωμα στο 82’.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες. Στο 83’ ο Κυριαλάνης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφού ανέτρεψε τον Ιακωβίδη. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει για το τελικό 3-1.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης-Tριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (78’ Βαγενάς), Κυριαλάνης, Αγρόδημος, Γκαλίτσιος, Μπάμης, Γκίκα (78’ Τάρτας), Μπρακαμόντε (52’ Λώττας), Αλεξίου (84’ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Χριστίδης (52’ Παπαδόπουλος).

Θησέας Αγριάς (Κόφφας): Κοντοστάθης, Μπόρας, Κουκούτης, Σπάθης, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Σιώμος, Αλμασίδης, Δημουλάς, Τσιανάκας. Έπαιξαν και οι: Μασούρας, Κουτσούκης, Καρατσώλης, Αλμπανίδης.

Με πληροφορίες από athleticlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.