Νεάπολη οριστικά ο Ολυμπιακός Βόλου

Με 300 ευρώ τον μήνα και 7 χιλιάδες ευρώ εγγύηση

Το γήπεδο της Νεάπολης θα έχει οριστικά ως έδρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την θετική ανταπόκριση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο αίτημα που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι», με το μηνιαίο μίσθωμα να ορίζεται στα 300 ευρώ, ενώ καλούνται να καταβάλλουν επτά χιλιάδες ευρώ ως εγγύηση.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλείται να είναι ταμειακά ενήμερη και από εκεί και πέρα βαρύνεται με τις δαπάνες τυχόν συντηρήσεων και εργασιών, που η ίδια κρίνει απαραίτητες (πιθανότατα μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι αυτό αφορά και τον χλοοτάπητα, η κατάσταση του οποίου είναι εξαιρετικά κακή). Επίσης έχει και την την υποχρέωση συντήρησης του αγωνιστικού και παράπλευρων χώρων, καθώς και την ευθύνη πάσης φύσεως ασφάλειας και της αποκατάστασης βλαβών, που προκαλούνται στην εγκατάσταση κατά την διάρκεια των προπονήσεων και αγώνων, είτε από αθλητές/παράγοντες των ομάδων, είτε από φιλάθλους.

Στην απόφασή του, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σημειώνει ότι η παραχώρηση δεν είναι αποκλειστική, αλλά αφορά σε έναν αγώνα και μία προπόνηση την εβδομάδα. Επισημαίνει παράλληλα ότι μετά από κάθε προπόνηση/αγώνα όλοι οι χώροι πρέπει να παραδίδονται καθαροί, έτοιμοι προς χρήση. Σε διαφορετική περίπτωση η δαπάνη καθαριότητας θα βαρύνει και πάλι την ΠΑΕ.